Skip to main content
Nieuws

Het ultieme kerstgeschenk: de All4running Medaille

door 21 oktober 2016december 6th, 2017No Comments
All4running Medailles

Het ultieme cadeau voor alle toppers binnen jouw bedrijf: de All4running Medaille. Dit geschenk is niet alleen origineel, maar vooral ook waardevol. De All4running Medaille is namelijk een cadeaubon die je in zowel de winkels als de webshop van All4running kunt verzilveren.

De Medailles zijn bij uitstek geschikt om je kerstpakket uniek te maken. Naast een symbolische gebaar van waardering zijn deze medailles ook een stimulans om jouw medewerkers aan te moedigen om te sporten.

Er zijn vier varianten van de All4running Medaille: van 10 euro, van 25 euro, van 50 euro en van 100 euro. De Medailles zijn in iedere gewenste combinatie direct te bestellen via de webshop van All4running.

Naar de All4running Medailles.