Skip to main content
Events

PowerBar Sportvoeding Workshop in de All4running Flagship Store

door 8 maart 2017december 6th, 2017No Comments
Powerbar Workshop

Hoe gebruik ik sportvoeding om mijn prestaties in hardlooptrainingen en -wedstrijden te verbeteren? Die vraag beantwoorden we tijdens een speciale thema-avond op woensdag 22 maart in de All4running Flagship Store.

Veel lopers hebben van sportvoeding gehoord of kennen mensen die het actief gebruiken, maar weten zelf nog niet precies wat voor nut het heeft. Die onduidelijkheid wordt tijdens deze avond weggenomen. Niemand minder dan meervoudig Nederlands kampioen triatlon Frank Heldoorn bezoekt de winkel in Alkmaar en bespreekt de belangrijkste do’s and don’ts.

Uiteraard wordt de vraag beantwoord wat sportvoeding precies is, maar daarnaast bespreken we welk nut het heeft voor jou als hardloper. Wat past er bij mijn training/activiteit? Wanneer neem ik welk product? Neem ik genoeg of teveel? Moet ik ook wat mee als ik 10 kilometer loop?

De PowerBar Sportvoeding Workshop is op woensdagavond 22 maart in de All4running Flagship Store in Alkmaar en begint om 19.30 uur. Deelname is gratis. Van tevoren aanmelden (via onderstaand formulier) is noodzakelijk.