Skip to main content

De Nike Epic React zijn geheel nieuwe hardloopschoenen van Nike. Het dempingsmateriaal maakt de neutrale hardloopschoenen super lichtgewicht en responsief. De nieuwe hardloopschoenen zijn binnenkort bij All4running verkrijgbaar.

In de Nike Epic React is voor het eerst gebruik gemaakt van Nike’s nieuwe dempingsmateriaal: Nike React. Dit materiaal zorgt voor meer energieteruggave en is zeer lichtgewicht. Tegelijkertijd voelt het materiaal zacht en ‘springerig’ aan. Of, zoals Nike zelf aankondigde: ‘De Nike Epic React is extreem explosief: alsof je op een kussen staat, vastgemaakt aan een springveer, vastgebonden aan een raket en afgevuurd uit een kanon.’

Een dergelijke aankondiging overtreft onze stoutste dromen. De Nike Epic React maakt gebruik van een Flyknit bovenwerk, dat de voeten op zeer comfortabele wijze omsluit. Het dunne bovenwerk zorgt voor een comfortabele hardloopervaring. Ook is de Epic React zeer duurzaam. De schoen is geschikt voor neutrale lopers, van beginners tot gevorderden. Elke afstand zou kunnen worden gelopen op deze comfortabele hardloopschoenen. Wij kunnen niet wachten de Nike Epic React uit te testen. De enorm responsieve en comfortabele hardloopschoenen zijn binnenkort bij ons verkrijgbaar!