Skip to main content

De GT-2000 serie van Asics, een bekend gezicht voor pronerende hardlopers. Al jaren is het een populair model voor iedereen die meer stabiliteit zoekt tijdens het hardlopen. De introductie van een nieuwe versie is dan ook een spannend moment. We zijn alweer toe aan de zevende versie van de GT-2000. De nieuwe Asics GT-2000 7 is flink herzien met een verhoogd comfort en meer stabiliteit in het achterhoofd. We onderzochten de GT-2000 7 en vergeleken hem met zijn voorgangers.

Shop de Asics GT-2000 7

Asics GT-2000 7 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

Fris nieuw bovenwerk
Solyte tussenzool
Stabiliteit van kwaliteit

Fris nieuw bovenwerk

 

Het bovenwerk van de Asics GT-2000 7 heeft een update gekregen door het gebruik van vernieuwd mesh-materiaal. Hierdoor blijven je voeten tijdens het hardlopen droger en comfortabeler. Dit heeft te maken met het hogere ademend vermogen. Het vernieuwde bovenwerk omsluit de voeten op stevige wijze. Dit kan in eerste instantie een wat nauwere pasvorm geven, maar als je even geduld hebt en er iets meer op loopt, vormt het bovenwerk zich steeds meer naar je voeten. Zo geeft de GT-2000 7 een persoonlijkere pasvorm dan zijn voorgangers. Ook heeft Asics de Reinforced Vamp-technologie toegevoegd aan het bovenwerk. Dit deel van het bovenwerk bedekt de voorvoet en de tenen. Door dit deel te verstevigen, wordt de duurzaamheid vergroot. Zo kun je langer doorlopen op je GT-2000 7. 

Solyte tussenzool

Een grote update in de zevende versie van de Asics GT-2000 is de tussenzool. De vernieuwde tussenzool bestaat uit Flytefoam Solyte materiaal. Dit materiaal is heel licht van gewicht en geeft 20% meer schokabsorptie dan de tussenzool van zijn voorganger. Dit maakt de schoen niet alleen lichter, maar zorgt er ook voor dat er meer energie wordt terug gegeven tijdens het hardlopen. Zo kun je efficiënter en met meer gemak hardlopen. Een tweede aanpassing in de tussenzool is de verbeterde FluidRide-technologie. Deze technologie geeft je een responsief en veerkrachtig gevoel tijdens het hardlopen. Deze twee updates in de GT-2000 7 tezamen zorgen uiteindelijk voor een veel zachtere ervaring tijdens het hardlopen en voor een stuk meer comfort dan oudere modellen uit de GT-2000 serie. 

Stabiliteit van kwaliteit

Twee technologieën die goed in de smaak vielen bij dragers van de GT-2000 6 zijn meegenomen in de GT-2000 7. Dit zijn het Guidance Trusstic System en de Dynamic Duomax-technologie. Het Guidance Trusstic System geeft stabiliteit aan de middenvoet en voorkomt dat de schoen kan twisten tijdens het bewegen. Bij pronerende lopers wordt zo de naar binnen zwikkende beweging opgevangen en gecorrigeerd. Dit geeft je een veilig gevoel tijdens het lopen. De Dynamic Dumoax laat je voet beter afwikkelen. Het vermindert de spanning die op de hiel komt te staan en houdt je voeten comfortabel. Zo doet de Asics GT-2000 7 eer aan het imago dat de GT-2000 serie ondertussen heeft opgebouwd als zeer betrouwbare en toegankelijke antipronatieschoenen. 

Famous stability.

De Asics GT-2000 serie heeft zich allang bewezen als eer betrouwbare en stabiele schoen. De GT-2000 7 zet dit imago voort.

De GT-2000 7 zal zeker aan de verwachtingen voldoen. De antipronatieschoenen geven je het vertrouwen om kilometers te maken. Het bekende gezicht heeft frisse updates en is wederom in een moderner jasje gestoken. Het verhoogde comfort, zonder daarbij in te leveren op de welbekende stabiliteit, is iets wat in de smaak zal vallen bij zowel de trouwe GT-2000-loper als bij de loper die zich oriënteert op een voor hem of haar nieuwe schoen. De GT-2000 7 is absoluut een schoen die het proberen waard is. Vele kilometers hardloopplezier gegarandeerd.

Nieuwsgierig? Kom de schoenen eens proberen op onze Shoe Advisor in onze winkel in Amsterdam, Alkmaar of Den Haag! Of maak alvast een afspraak. Uiteraard vind je de Asics GT-2000 7 ook in onze webshop.

Technische specificaties
Offset
10 mm
Gewicht
300.5 gram (heren US 9)
Type loper
Pronerende loper
Type schoen
Allround hardloopschoenen

Vorige editie

Asics GT-2000 7

Dames

Shop Asics GT-2000 7

Vorige editie

Asics GT-2000 7

Heren

Shop Asics GT-2000 7

Zie ook

Alle Asics schoenen

Overzicht

ASICS logo
Shop Asics schoenen