Skip to main content

De geliefde Adrenaline GTS van Brooks is één van de populairste antipronatieschoenen in de hardloopbranche. Het paradepaardje van Brooks bewijst zich al jaren als een betrouwbare partner tijdens lange en korte runs. Voor veel overpronerende lopers is de komst van de nieuwe Brooks Adrenaline GTS 19 dan ook iets om naar uit te kijken. Hierdoor zijn de verwachtingen van de Brooks Adrenaline GTS 19 hoog. Wij vergeleken hem met zijn voorganger om te zien of de Adrenaline GTS 19 deze verwachtingen waar kan maken.

Shop nu de Brooks Adrenaline GTS 19

In 1999 werd de eerste versie van de Adrenaline GTS gelanceerd. Gedurende al die jaren heeft de Adrenaline GTS een grote groep lopers voor zich gewonnen, die op zoek zijn naar stabiliteit en comfort. Veel overpronerende lopers noemden de Adrenaline GTS 17 en 18 de beste stabiele hardloopschoenen ooit. Enkele updates in de nieuwe Adrenaline GTS 19 zullen die naam hoog moeten houden.

Brooks Adrenaline GTS 19 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

Modern, comfortabel jasje
GuideRails Holistic Support System
Super zacht Crash Pad

Modern, comfortabel jasje

Brooks heeft het ontwerp van de Adrenaline GTS volledig nagelopen en de nieuwe Adrenaline GTS 19 in een moderner jasje gestoken. Daardoor is de  pasvorm gestroomlijnder geworden. Veel antipronatieschoenen zijn iets grover en zwaarder van uiterlijk. Hier geeft de Adrenaline GTS 19 een nieuwe draai aan. Dit maakt de schoenen niet alleen stijlvoller, maar ook comfortabeler. Het bovenwerk heeft minder overlays gekregen waardoor de schoen soepeler aanvoelt en een betere pasvorm heeft. Het behoudt zijn structuur door de 3D Fit Print technologie in het bovenwerk. Door het gebruik van minder overlays hebben de schoenen ook een hoger ademend vermogen.

GuideRails Holistic Support System

De Adrenaline GTS staat bekend vanwege zijn stabiliteit. In de Adrenaline GTS 18 zorgde het Progressive Diagonal Rollbar Systeem voor stabiliteit. In de nieuwe Brooks Adrenaline GTS 19 is dit systeem vervangen door het verbeterde GuideRails Holistic Support System. Dit systeem biedt ondersteuning voor overpronatie. Het corrigeert de voeten, maar biedt ook stabiliteit en ondersteuning voor één van de meest blessuregevoelige delen van een hardloperslijf, namelijk de knieën. Het grote verschil tussen de twee systemen is dat het Rollbar systeem continue correctie bood, terwijl het GuideRails systeem alleen corrigeert en ondersteunt wanneer jouw unieke looppatroon dit nodig heeft. Dit geeft een natuurlijker en zelfverzekerd gevoel tijdens het hardlopen.

Super zacht Crash Pad

Het idee van de Crash Pad uit de Adrenaline GTS 18 is verbeterd en meegenomen naar de Brooks Adrenaline GTS 19. De Adrenaline GTS 19 heeft een DNA LOFT Crash Pad gekregen in de tussenzool. Deze update geeft een flexibeler en zachter gevoel tijdens het hardlopen. In combinatie met het BioMoGo materiaal in de tussenzool bieden de schoenen optimale demping bij elke stap. Ook geeft de tussenzool veel energie terug, waardoor je effectiever en langer door kunt blijven lopen. De nieuwe versie van de Adrenaline GTS is ietsjes zwaarder geworden dan zijn voorganger. Hier zal de doorgewinterde Adrenaline GTS-loper nauwelijks iets van merken door het gebruik van het zeer zachte DNA LOFT materiaal en het responsieve BioMoGo.

Van twee walletjes snoepen

Doordat het GuideRails systeem alleen corrigeert als je looppatroon hierom vraagt, kan de Adrenaline GTS 19 ook zomaar een hele fijne schoen zijn voor de neutrale loper die zo nu en dan een pas buiten zijn of haar neutrale looppatroon zet. Dan is het GuideRails systeem er om je op te vangen en kun je zorgeloos hardlopen. Zo snoept de nieuwe Brooks Adrenaline GTS 19 stiekem van twee walletjes. Ben je een neutrale loper en op zoek naar een nieuwe hardloopschoenen? Of ben je op zoek naar een uitbreiding van je schoenencollectie? Geef de Adrenaline GTS 19 dan zeker een kans. Wellicht past dat Adrenaline-gevoel ook bij jou.

“Betrouwbaar en stabiel paradepaardje.”

Optimale ondersteuning en stabiliteit. Dat is het bekende Adrenaline-gevoel. De Brooks Adrenaline GTS 19 voldoet zeker aan die verwachting en zet het imago van betrouwbaar en stabiel paradepaardje voort.

De lat lag hoog voor de Brooks Adrenaline GTS 19. Al met al kunnen we zeggen, dat de nieuwe versie van de Adrenaline GTS het imago van één van de beste stabiele hardloopschoenen voortzet. Het vernieuwde bovenwerk maakt de schoenen comfortabeler en stijlvoller. Dat comfortabele gevoel en de optimale stabiliteit worden ondersteunt door het GuideRails Holistic Support System. Het is een betrouwbare schoen voor iedere overpronerende loper die kilometers wilt maken. Maar ook voor de neutrale loper die eens buiten het boekje wilt kijken, kan de Adrenaline GTS 19 een unieke, nieuwe ervaring bieden.

Nieuwsgierig? Kom de schoenen eens proberen op onze Shoe Advisor in onze winkel in Amsterdam, Alkmaar of Den Haag! Of maak alvast een afspraak. Uiteraard vind je de Brooks Adrenaline GTS 19 ook in onze webshop.

Technische specificaties
Offset
12 mm
Gewicht
311.8 gram (heren US 9)
Type loper
Overpronerende loper
Type schoen
Allround hardloopschoenen
Nieuw

Brooks Adrenaline GTS 19

Dames

Shop Brooks Adrenaline GTS 19 Dames
Nieuw

Brooks Adrenaline GTS 19

Heren

Shop Brooks Adrenaline GTS 19 Heren
Zie ook

Alle Brooks schoenen

Overzicht

Shop Brooks-schoenen