Skip to main content

De opvolger van de Jazz 20 is de stijlvolle Saucony Jazz 21. Binnenkort kun je deze hardloopschoenen in onze winkels en webshop kopen. De comfortabele en neutrale hardloopschoenen zijn ideaal voor hardlopers die nóg meer snelheid willen maken tijdens hun trainingen of wedstrijden. Met hier en daar wat verbeteringen is de Jazz 21 een degelijke opvolger. Wij zochten voor je uit wat er veranderd is in dit nieuwe model van Saucony.

Shop nu de Saucony Jazz 21

Wist je dat de Saucony Jazz hardloopschoenen in de jaren 80 zijn uitgeroepen tot “beste kwaliteit”? Dit bewijst dat de Jazz schoenen van het merk het meest begeerde model is. De ambitie van Saucony was in de jaren 80 al om de beste hardloopschoenen te maken. Het merk werkte samen met de toonaangevende podoloog Frank Santopietro om een ontwerp aan te bieden dat zich richt op meer balans en bereik. Met de toevoeging van karakteristieke Saucony details werd de Saucony Jazz geboren.

Saucony Jazz 21 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

Saucony Jazz 21
Dynamisch en hoog ademend bovenwerk
PowerFoam over de hele lengte
FORMFIT-voetbed
TRI-FLEX-slijtzool

Snel, sneller, snelst

De Saucony Jazz 21 is ontworpen voor het creëren van snelheid. Iets wat je graag wilt als je aan de startlijn staat van die ene wedstrijd. Naast dat de hardloopschoenen geschikt zijn voor wedstrijden, kun je ze ook zeer goed voor je trainingen gebruiken. De combinatie van de technologieën in het bovenwerk en de zolen maakt dit mogelijk. Ook het lichte gewicht van de hardloopschoenen draagt hier aan bij. Hierdoor bieden de schoenen veel snelheid en repsonsiviteit bij elke stap van je run.

Saucony Jazz 21
Saucony Jazz 21

Meebewegen

Het verschil met de Jazz 20 zit onder andere in het bovenwerk van de schoenen. De Saucony Jazz 21 beschikt namelijk over een dynamischer bovenwerk. Dit betekent dat het bovenwerk de voet goed omsluit en met de voeten meebeweegt. Daarnaast heeft het vernieuwde bovenwerk een hoger ademend vermogen wat zorgt voor extra comfort tijdens het hardlopen.

De update

Het grootste verschil met de voorganger van de Jazz 21 zit in de tussenzool. Deze zool heeft namelijk een update gekregen en bestaat nu volledig uit Saucony’s PowerFoam-materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat de voeten effectief worden gecentreerd. Ze blijven dus op hun plaats tijdens het hardlopen. Daarnaast wordt de druk over de voeten verdeelt wat resulteert in een soepele en responsieve run. Het voetbed van de Saucony Jazz 21 vormt zich naar je voeten voor een persoonlijke fit. Als laatste zorgt de duurzame TRI-FLEX-slijtzool voor veel grip op de grond. De zool zorgt dat je flexibel en stabiel kunt afwikkelen wat je run nog comfortabeler maakt.

Saucony Jazz 21

“Voor lopers die meer snelheid willen maken.”

Kun je nog niet wachten tot de Saucony Jazz 21 beschikbaar is?
Bestel dan nu zijn voorganger: Saucony Jazz 20.

Shop Saucony Jazz 20

Ben jij op zoek naar hardloopschoenen die ervoor zorgen dat je je snelste run neer kunt zetten? Dan is de vernieuwde Saucony Jazz 21 een goede schoen voor jou. Het lichte gewicht, het comfortabele ontwerp en de soepele afwikkeling maken het mogelijk de snelheid te creëren die je wilt. Of je nou een training loopt of een wedstrijd rent, de Saucony Jazz 21 helpt je het beste resultaat neer te zetten.

Nieuwsgierig geworden? Je shopt de nieuwe Saucony Jazz 21 hier in onze webshop. Wil je hem liever eerst even passen? Maak dan gerust een afspraak in één van onze winkels.

Technische specificaties
Offset
8 mm
Gewicht
Nog niet bekend
Type loper
Neutrale hardlopers
Type schoen
Allround hardloopschoenen
Nieuw

Saucony Jazz 21

Dames

Saucony Jazz 21
Shop Saucony Jazz 21
Nieuw

Saucony Jazz 21

Heren

Saucony Jazz 21
Shop Saucony Jazz 21
Zie ook

Alle Saucony schoenen

Overzicht

Saucony
Shop Saucony hardloopschoenen