Skip to main content

De Wave Rider 22 is de nieuwe schoen van Mizuno. In deze neutrale hardloopschoenen zijn bestaande en nieuwe technieken gebruikt om een nog betere prestatie werkelijkheid te maken. Zijn deze schoenen van Japanse afkomst iets voor jou? En wat zijn de verschillen met de voorgangers? In deze blog leggen wij het aan je uit.

Shop de Mizuno Wave Rider 22 direct

Naast de technische delen heeft ook de look van de Wave Rider een opfrisbeurt gekregen. Mizuno gaat met de Wave Rider 22 mee met zijn tijd. Wie weet herken je jouw wensen in deze pagina en laat je je meevoeren op de Wave.

Mizuno Wave Rider 22 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

Mizuno Wave Rider 22
Mizuno Wave tussenzool
X-10 Slijtzool
DynaMotion Fit

Reach for energy

De Wave Rider 22 heeft de beste technieken van Mizuno naar een hoger niveau getild. Iconisch voor deze schoen is de dubbele tussenzool van foam. Voor deze tussenzool worden twee technieken gecombineerd. De klassieke Mizuno Wave technologie en de U4ic tussenzool. Deze technologieën samen met het U4icX hielstuk zorgen voor betere demping van trillingen. Hierdoor wordt de schoen zeer responsief en krijg je veel energie terug terwijl je optimale stabiliteit en ondersteuning behoudt.

Mizuno Wave Rider 22
Mizuno Wave Rider 22

Duurzaamheid versus grip

De slijtzool van de Mizuno Wave Rider 22 is van X-10. X-10 is een soort carbonrubber welke ze bij Mizuno maar al te graag gebruiken vanwege de duurzaamheid. Het wordt gebruikt op de plaatsen op de zool waar de meeste slijtage voorkomt. Bij het hielstuk is dit materiaal ook toegepast voor meer grip en stabiliteit tijdens het hardlopen. Naast deze voordelen is dit carbonrubber ook nog lichtgewicht. Dit draagt allemaal bij aan de “smoothe ride” welke Mizuno belooft bij deze schoen.

Geef je voeten lucht

Het bovenwerk van de Wave Rider 22 is gemaakt met de AIRmesh technologie. Dit is een driedimensionaal geweven mesh en daardoor extra ademend. Hierdoor blijven je voeten koel en voelt de schoen licht aan. Daarnaast is de DynaMotion Fit verwerkt in dit model schoenen. Dit zorgt voor een verbeterde pasvorm. Hoewel de Wave Rider 22 niet bovenaan staat als de lichtste hardloopschoen in zijn segment, zorgt de combinatie van deze technologieën maakt de schoen comfortabel en geeft een gevoel van veel bewegingsvrijheid.

Mizuno Wave Rider 22

“Reach beyond”

Mizuno heeft bij de Wave Rider 22 de beste technologieën uit de kast getrokken en deze tot in de puntjes verbeterd voor een nog betere allround hardloopschoen. De Wave Rider is niet alleen op technologisch gebied verbeterd maar ook de look is goed aangepakt. De schoen is gestroomlijnder en daardoor modieuzer dan haar voorganger zonder te besparen op de functionaliteit.

Bij All4running hebben wij de exclusieve kleur White Pack van de Mizuno Wave Rider 22 voor heren en dames voor je klaarliggen. Kun je niet wachten om deze schoen uit te proberen? Ze zijn nu beschikbaar in onze webshop. Pas je ze liever eerst voordat je erop wegsprint? Kom dan langs of maak een afspraak in één van onze winkels. Voor meer vragen en informatie kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
12 mm
Gewicht
ca. 295 gram (US maat 9 heren)
Type loper
Neutrale hardlopers
Type schoen
Allround hardloopschoenen
Shop nu

Mizuno Wave Rider 22

Dames

Mizuno Wave Rider 22
Shop Mizuno Waver Rider 22
Shop nu

Mizuno Wave Rider 22

Heren

Mizuno Wave Rider 22
Shop Mizuno Wave Rider 22
Zie ook

Alle Mizuno schoenen

Overzicht

Mizuno Wave Rider 22
Shop Mizuno hardloopschoenen