Skip to main content

De New Balance Fresh Foam Lazr v2 zijn comfortabele, neutrale hardloopschoenen. Deze nieuwste versie van het relatief jonge model van New Balance is nu te vinden in ons assortiment. Wat zijn dit voor hardloopschoenen en voor wie zijn ze het meest geschikt? Wij legden de schoenen onder de loep en zochten het voor je uit.

Shop New Balance Fresh Foam Lazr v2 direct

In de New Balance Fresh Foam Lazr v2 hardloopschoenen zijn diverse technieken toegepast die de schoenen uniek maken. Een bovenwerk van Hyposkin en een zool van Fresh Foam en Hexagon. Misschien herken je de features, misschien niet. Lees daarom in deze blog alles over de nieuwe Fresh Foam Lazr v2. Wie weet ren jij je volgende kilometers op deze hardloopschoenen.

New Balance Lazr 2 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

New Balance Lazr v2
Nieuw bootie-constructie
Hyposkin-bovenwerk
Fresh Foam-tussenzool met hexagon geometrie

Zo comfortabel als een sok

De New Balance Fresh Foam Lazr v2 hardloopschoenen beschikken over een bootie-constructie. Deze constructie geeft je het gevoel alsof je een sok aantrekt in plaats van een schoen. Dit biedt veel comfort tijdens het hardlopen. Het bovenwerk van de hardloopschoenen is gemaakt van Hyposkin. Dit materiaal past zich aan aan de beweging van jouw voeten en ondersteunt de voeten effectief. Ook beschikken de schoenen over een stevig hielstuk dat extra bescherming biedt voor blessuregevoelige enkels. Klinkt dat niet als een schoen die je direct wilt proberen?

New Balance Lazr v2
New Balance Lazr v2

A springy ride

De zool van de New Balance Fresh Foam Lazr v2 biedt veel demping en ondersteuning. De tussenzool is namelijk gemaakt van het vernieuwde New Balance Fresh Foam materiaal. Fresh Foam is een uniek soort dempingsmateriaal waarbij het draait om het geven van demping zonder energie kwijt te raken. Vroeger verloor men zeker 50% van de energie die tijdens het hardlopen vrijkomt bij de landing. Gemiddeld geeft de samenstelling van moderne tussenzolen 70% van de energie terug aan de loper, tegenover 30% aan energie die verloren gaat. Dit geeft je een veilig en stabiel gevoel.Twee elementen in het bijzonder maken Fresh Foam zo’n innovatieve uitvinding: het EVA-materiaal en de 3D structuur van de zool. Daarnaast is de Hexagon geometrie in de tussenzool gegraveerd. Deze speciale laserbewerking maakt de zool flexibeler en zachter wat zorgt voor nog meer comfort.

Meer lezen over het unieke Fresh Foam

“Met gemak kilometers verslinden.”

Naast de moderne en innovatieve features maakt het design van deze hardloopschoenen je run extra plezierig. De New Balance Fresh Foam Lazr v2 zijn daarom stijlvolle hardloopschoenen waarmee je met gemak kilometers over de weg kunt verslinden.

Nieuwsgierig geworden? De New Balance Fresh Foam Lazr v2 is vanaf nu beschikbaar in onze webshop en winkels. Je vindt de hardloopschoenen hier. Wil je ze liever eerst passe? Maak dan een afspraak in een van onze winkels. Voor meer vragen en informatie kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
6 mm
Gewicht
ca. 258 gram (US maat 9 heren)
Type loper
Neutrale hardlopers
Type schoen
Allround hardloopschoenen
Shop nu

New Balance Fresh Foam Lazr v2

Dames

New Balance Fresh Foam Lazr v2
Shop New Balance Fresh Foam Lazr v2
Shop nu

New Balance Fresh Foam Lazr v2

Heren

New Balance Fresh Foam Lazr v2
Shop New Balance Fresh Foam Lazr v2
Zie ook

Alle New Balance schoenen

Overzicht

New Balance
Shop New Balance hardloopschoenen