Skip to main content

Met de Saucony Fastwitch 9 ben je klaar voor een nieuw pr tijdens je volgende wedstrijd. Deze comfortabele antipronatieschoenen zijn alweer de negende versie van de wedstrijdschoenen. Het model van Saucony is opnieuw ontworpen voor pronerende lopers en hebben slechts een heeldrop van 4 mm. De wedstrijdschoenen zijn nu te vinden in onze website en winkels. Wij onderzochten het model zodat wij je er alles over kunnen vertellen.

Shop de Saucony Fastwitch 9

Saucony Fastwitch 9 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

Saucony Fastwitch 9
MATRYX-bovenwerk
PROFLY-technologie
Single Density Foam-slijtzool

They did it again

De Saucony Fastswitch 9 zijn gemaakt voor het lopen van snelle tempo’s tijdens wedstrijden en trainingen. Een zo licht mogelijke schoen is daarbij zeer gewenst. Al jaren zijn de Saucony Fastwitch modellen geliefde hardloopschoenen onder de wedstrijdlopers. Het is Saucony weer gelukt de schoen te verbeteren. De vernieuwde Fastwitch 9 heeft een zeer ademend mesh-bovenwerk gekregen. Het omsluit de voeten op comfortabele wijze en biedt meer stabiliteit.

Saucony Fastwitch 9
Saucony Fastwitch 9

Ga voor de snelheid

De lichtgewicht SSL-tussenzool geeft veel demping en een hogere energieteruggave bij elke stap. De stevige mediale stand van de tussenzool vangt de binnenwaartse afwikkeling van de haklanding goed op. Zo kun jij echt tempo’s maken tijdens je wedstrijd. Nu weegt de Fastwitch 9 iets meer dan zijn voorganger. De Fastwitch 8 weegt ca. 183 gram en de 9 zo’n 193 gram. Maar de wedstrijdschoenen hebben slechts een heeldrop van 4 mm en worden als zeer licht en responsief ervaren.

Meer grip dan de meeste zolen

De Saucony Fastwitch 9 beschikt over een PWRTRAC-slijtzool. Deze zool geeft veel tractie en grip tijdens het hardlopen. Daarnaast is de zool erg duurzaam en biedt het drie keer meer grip dan standaard gebruikt rubber in slijtzolen. Een ander pluspunt van de PWRTRAC-slijtzool is de flexibiliteit. Hierdoor wordt de natuurlijke afwikkeling van de voet ondersteund.

Saucony Fastwitch 9

#WeWhoRun

Het vertrouwde model van Saucony heeft zichzelf weten te overtreffen. Krijg je al zin om te trainen voor die ene wedstrijd? Met het lichte gewicht, het comfortabele bovenwerk en de nodige demping, zou de Saucony Fastwitch 9 je kunnen helpen je PR te verbreken.

Nieuwsgierig geworden? De nieuwe Saucony Fastwitch 9 vind je hier in onze webshop. Wil je hem liever even passen? Maak dan gerust een afspraak in één van onze winkels.

Technische specificaties
Offset
4 mm
Gewicht
ca. 193 gram (US size 9)
Type loper
Pronerende hardloper
Type schoen
Wedstrijdschoenen
Nieuw

Saucony Fastwitch 9

Dames

Saucony Fastwitch 9
Shop Saucony Fastwitch 9
Nieuw

Saucony Fastwitch 9

Heren

Shop Saucony Fastwitch 9
Zie ook

Alle Saucony schoenen

Overzicht

Saucony
Shop alle Saucony schoenen