Skip to main content

Laat het startschot maar afgaan want met de Nike Air Zoom Streak 7 ben jij klaar voor elke wedstrijd. De neutrale wedstrijdschoenen van Nike zijn getest door de snelste lopers van de wereld. Ze zijn gemaakt voor snelle overgangen en brengen je constant in een voorwaartse beweging. Een echte marathon-schoen kunnen we wel zeggen. Wie weet zijn deze hardloopschoenen wat voor jou. Wij zochten het voor je uit!

! De Nike Air Zoom Streak 7 is eind april 2019 beschikbaar.

De Nike Air Zoom Streak 7 is een geschikte schoen voor zowel dames als heren. De wedstrijdschoenen zijn licht van gewicht en hebben een anatomisch ontwerp. Kilometers gaan voorbij en je ervaart continu het gevoel alsof je wordt voortgestuwd. Wie weet ren jij een PR bij je volgende wedstrijd.

Nike Air Zoom Streak 7 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

Nike Air Zoom Streak 7
Flymesh bovenwerk
Phylon tussenzool
Air Zoom Unit
Blown Rubber slijtzool

Shape of you

Een wedstrijdschoen hoort licht te zijn zodat je alles uit je run kunt halen. Daarom heeft de Nike Air Zoom Streak 7 een bovenwerk gemaakt van Flymesh. Dit superlichte materiaal geeft de benodigde ondersteuning en heeft een hoog ademend vermogen. Het bovenwerk is gemaakt uit één naadloos stuk dat de natuurlijke vorm van je voeten volgt. De wedstrijdschoen beschikt over smal en dun materiaal rondom de tong dat sterk genoeg is om de voeten op hun plaats te houden.

Nke Air Zoom Streak 7
Nke Air Zoom Streak 7

Zoom

Het nieuwe lid van de Zoom familie heeft een tussenzool gemaakt van Phylon. Een lichtgewicht materiaal dat bedoeld is om de loper langdurig te voorzien van demping. Dit schuim loopt over de hele lengte van de schoen waardoor de voeten van de loper constant worden ondersteund. Of je nou loopt of stilstaat. In de hiel van de Nike Air Zoom Streak 7 is het Zoom materiaal toegevoegd. Het doel van dit materiaal is om de impact van de landingsfase te verminderen en optimaal energie terug te geven.

Blown rubber

De slijtzool van de Nike Air Zoom Streak 7 ziet er niet alleen leuk uit, het is ook ontzettend functioneel. Deze zool zorg namelijk voor optimale grip en tractie tijdens het hardlopen. De slijtzool is gemaakt van geblazen rubber waarin veelhoekige patronen zijn gecreëerd. De diepe flex-groeven bevorderen de flexibiliteit terwijl het tegelijkertijd het gewicht van de wedstrijdschoenen naar beneden haalt.

Nke Air Zoom Streak 7

Om records mee te verbreken

Met de Nike Air Zoom Streak 7 hoef jij je alleen maar te focussen op de finishlijn. Binnenkort verwelkomen wij de wedstrijdschoenen in ons assortiment.

Bekijk alle Nike hardloopschoenen

Zoals eerder benoemd zijn de Nike Air Zoom Streak 7 unisex schoenen. Het is belangrijk om te vermelden dat de maten daardoor ietwat anders liggen dan bij normale hardloopschoenen. De basislijnen van de Streak 7 zijn ontleend aan de voetmetingen van mannen. Heren kunnen daarom gewoon hun eigen schoenmaat kiezen. Dames daarentegen trekken 1,5 maat af van hun eigen schoenmaat. Ben je dus een vrouw met hardloopschoenmaat 7 dan kies je voor de Nike unisex maat 5,5.

Nieuwsgierig geworden? All4running verwacht de Nike Air Zoom Streak 7 eind april aan te kunnen bieden in onze webshop en winkels. Voor meer informatie en vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
8 mm
Gewicht
ca. 196 gram (US size 9)
Type loper
Neutrale hardloper
Type schoen
Wedstrijdschoenen
Zie ook

Nike wedstrijd
schoenen

Overzicht

Shop Nike wedstrijdschoenen
Zie ook

Nike hardloop
kleding

Overzicht

Shop Nike hardloopkleding
Zie ook

Alle hardloop
schoenen

Overzicht

Logo Nike
Shop alle Nike schoenen