Skip to main content

Met de nieuwe Saucony Peregrine ISO ben je klaar voor elke trail. Deze neutrale en zeer flexibele trailschoenen zijn gemaakt om met gemak de ruwste terreinen te lijf te gaan. Je kunt de Peregrine ISO nu vinden in onze webshop en winkels. Speciaal voor deze blog legden wij de trailschoenen onder de loep. Wie weet ren jij je volgende trail op deze nieuwe Peregrine’s!

Shop de Saucony Peregrine ISO

De Saucony Peregrine modellen zijn al jaren geliefde trailschoenen bij veel lopers. Met de grote hoeveelheid noppen en fantastische tractie is dat niet zo gek. Of je nou door de modder of sneeuw rent, met de Saucony Peregrine vlieg je er moeiteloos overheen. Maar welke technologieën maken dat mogelijk en zijn de trailschoenen echt zo goed als iedereen zegt?

Saucony Peregrine ISO in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

Saucony Peregrine ISO
ISOFIT-bovenwerk
EVERUN-tussenzool
EVA-tussenzool
PWRTRAC-slijtzool

You feel that?

Ten opzichten van de voorgaande modellen heeft de Saucony Peregrine ISO een vernieuwd bovenwerk gekregen. De ISOFIT-technologie is aan het mesh-bovenwerk toegevoegd. Deze technologie heeft sinds 2015 zijn entree gemaakt in een aantal topmodellen van Saucony. Nu is ook de Peregrine aan de beurt. Door deze technologie hebben de schoenen een hoog ademend vermogen en omsluit het de voeten op een comfortabele wijze. Door het toevoegen van deze technologie bieden de trailschoenen meer steun en comfort tijdens het hardlopen. Het beweegt mee met de voet en biedt hierdoor altijd de gewenste pasvorm.

Saucony Peregrine ISO
Saucony Peregrine ISO

It’s all about balance

We kunnen trailrunners onderverdelen in twee groepen. De ene groep wilt graag zoveel mogelijk contact met de grond en de andere groep willen optimale demping. De Saucony Peregrine ISO heeft de balans hiertussen gevonden. Door het combineren van de Everun en EVA technologieën. De tussenzool bestaat uit twee lagen. De bovenste laag bestaat uit een Everun zool over de gehele lengte. De tweede laag is een dikke EVA zool. Door het samenvoegen van deze technologieën biedt de Peregrine ISO een lichte demping die zacht genoeg is voor het lopen van trails.

Let’s go!

De Peregrine modellen staan bekend om zijn goede zolen met noppen die je helpen klauteren op bergwanden en modderige of besneeuwde paden te overwinnen. Met de PWRTRAC-slijtzool met 78 noppen bewijst de trailschoen elke terrein aan te kunnen. Dat klinkt als een belachelijk aantal maar elke nop is ontworpen om je meer tractie te geven. De noppen steken zelfs een beetje uit zodat je niet uitgeleidt bij zijwaartse bewegingen.

Saucony Peregrine ISO

“Own the trail!”

Van stenen, rotsen, zand en gras tot zon, regen en sneeuw. Niets is te gek. Met de Saucony Peregrine ISO overwin je elke trail zonder zorgen of problemen.

Shop Saucony Peregrine ISO

Naast al het positieve commentaar dat te vinden is over de trailschoenen zijn er altijd wel minpunten. Sommige lopers ervaren de zool van de Saucony Peregrine ISO als ietwat ongemakkelijk. De in hun ogen overbodige hoeveelheid noppen geven je het gevoel geen grip meer te hebben op harde wegen. Maar dit maakt de trailschoenen uniek. De Saucony Peregrine ISO zijn voor de echte trailjunkies waarbij geen ondergrond te gek is.

Nieuwsgierig geworden? De nieuwe Saucony Peregrine ISO vind je hier in onze webshop. Wil je ze liever even passen? Maak dan gerust een afspraak in één van onze winkels.

Technische specificaties
Offset
5.4 mm
Gewicht
ca. 298 gram (US size 9)
Type loper
Neutrale hardloper
Type schoen
Trailschoenen
Nieuw

Saucony Peregrine ISO

Dames

Saucony Peregrine ISO
Shop Saucony Peregrine ISO
Nieuw

Saucony Peregrine ISO

Heren

Saucony Peregrine ISO
Shop Saucony Peregrine ISO
Zie ook

Alle hardloop
schoenen

Overzicht

Saucony
Shop alle Saucony schoenen