Skip to main content

De komst van de ASICS Gel Cumulus 21 is iets om naar uit te kijken. De Cumulus is een vertrouwd beeld in de hardloopwereld. Het is alweer tijd voor de 21e editie van deze zeer toegankelijke, neutrale hardloopschoenen. De schoenen staan erom bekend je het gevoel te geven alsof je op wolkjes loopt. Wij zochten voor je uit of de ASICS Gel Cumulus 21 haar naam eer aan doet.

Shop nu de nieuwe ASICS Gel Cumulus 21

De naam Cumulus vindt zijn herkomst in het Latijn, waar cumulus ‘stapel’ of ‘opgestapeld’ betekent. In de meteorologie wordt het woord cumulus gebruikt om stapelwolken aan te duiden. Gezien het hoge comfort voor het lopen van middellange tot lange afstanden waar de Gel Cumulus om bekend staat, past deze naam goed bij de hardloopschoenen.

ASICS Gel Cumulus 21 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

Asics Gel Cumulus 21
Jacquard Mesh-bovenwerk
Impact Guidance System
FLYTEFOAM Propel-tussenzool
AHAR-slijtzool

Verbeterd bovenwerk

Het Jacquard Mesh-bovenwerk biedt een hoog ademend vermogen. Het houdt je voeten koel en comfortabel tijdens het lopen van lange afstanden. Ook biedt het door haar samenstelling stabiliteit en een fijn omsloten gevoel. De stevige hielkap houdt de hiel op zijn plaats en minimaliseert bewegingen in de enkel. De enkels worden in de ASICS Gel Cumulus 21 beter omsloten dan in haar voorganger. Er is extra foam toegevoegd in de kraag van de schoenen. Dit zorgt voor een beter aangesloten pasvorm en biedt extra demping en comfort. Een puntje wat we ook weer terugzien in de Gel Cumulus 21 is, dat de schoenen vrij klein vallen. Een halve maat groter nemen dan je wellicht gewend bent bij je hardloopschoenen is geen onverstandige keuze.

Impact Guidance System

Aan de ASICS Gel Cumulus 21 is de Impact Guidance System-technologie toegevoegd, welke ontbrak in de Cumulus 20. De I.G.S.-technologie combineert meerdere technische eigenschappen in de schoenen die de natuurlijke bewegingen van de voeten stimuleren. Onder dit systeem vallen onder andere de Guidance Line die zorgt voor stabiliteit en de Dynamic Duomax voor ondersteuning. Al deze technologieën werken samen om zo een comfortabele ervaring te geven tijdens het lopen zonder in te leveren op ondersteuning en stabiliteit. De toevoeging van al deze technologieën en systemen zorgen er wel voor, dat de Cumulus 21 iets stijver aan kan voelen dan haar voorganger.

Vertrouwd en zelfverzekerd

De FLYTEFOAM Propel-technologie in de tussenzool geeft een veerkrachtig gevoel tijdens het lopen. Het biedt effectieve demping, volledig gericht op het lopen van lange afstanden. Zowel in de voorvoet als in de hak is Gel-materiaal te vinden om schokken op te vangen en de druk te verdelen. De AHAR-slijtzool is robuust en biedt veel grip. Het AHAR-materiaal is een zeer duurzaam rubber, wat bestand is tegen het maken van vele kilometers.

Asics Gel Cumulus 21

“Run further than you ever thought possible.”

De ASICS Gel Cumulus 21 is een kilometervreter. De Cumulus staat bekend om haar zachte en comfortabele loopervaring. De 21e editie volgt die voetsporen, maar biedt ook iets meer ondersteuning en responsiviteit.

Bekijk alle ASICS Gel Cumulus schoenen

De nieuwe ASICS Gel Cumulus 21 zijn ideale hardloopschoenen voor de middellange tot lange afstanden. De neutrale schoenen geven een zacht en comfortabel gevoel zonder daarin door te slaan. De stevigere kraag biedt meer stabiliteit voor de enkels. Het hoogwaardige nieuwe bovenwerk past bij de luxe uitstraling van de schoenen. Een technische schoen die al jaren populair is in de hardloopwereld. De Gel Cumulus 21 zet die naam voort. De schoenen zitten vol met technologieën om jou met zo min mogelijk moeite die kilometers te laten maken.

Nieuwsgierig geworden? Je shopt de nieuwe ASICS Gel Cumulus 21 hier in onze webshop. Wil je de schoenen liever eerst even passen? Maak dan gerust een afspraak in één van onze winkels. Voor meer informatie en vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
10 mm
Gewicht
ca. 294.8 gram (US size 9)
Type loper
Neutrale hardloper
Type schoen
Allround hardloopschoenen
Nieuw

ASICS Gel
Cumulus 21

Dames

Asics Gel Cumulus 21
Shop dames
Nieuw

ASICS Gel
Cumulus 21

Heren

Asics Gel Cumulus 21
Shop heren
Zie ook

Alle hardloop
schoenen

Overzicht

ASICS logo
Shop alle ASICS schoenen