Skip to main content

De Saucony Omni ISO 2 bouwt verder op het succes van haar voorganger, de Omni ISO, als de go-to antipronatie schoen. De Omni-serie van Saucony bewijst zich al heel wat jaren. De Omni ISO 2 is namelijk alweer de 18e versie van de hardloopschoenen. Na de Omni 16 kwam de Omni ISO met het ISOFIT-bovenwerk. Wij namen de Saucony Omni ISO 2 onder de loep om erachter te komen wat er veranderd is.

Shop nu de nieuwe Saucony Omni ISO 2

Saucony Omni ISO 2 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

Saucony Omni ISO 2
Mesh-bovenwerk
ISOFIT en FORMFIT
EVERUN bovenlaag
PWRFOAM onderlaag
Tri-Flex slijtzool

Updates in het bovenwerk

De Omni ISO 2 heeft enkele vergelijkbare updates gekregen die we ook terugzien in de nieuwe Ride ISO 2, een zeer populaire, neutrale hardloopschoen van Saucony. Het mesh-materiaal in de Omni ISO 2 biedt meer stabiliteit en bescherming door een betere omsluiting van de voeten zonder af te knellen. De vernieuwde hielkap is stijver geworden voor een groter lockdown gevoel tijdens het lopen. Het ISOFIT en FORMFIT uit de Omni ISO zien we terug in de Omni ISO 2. Het ISOFIT-systeem in het bovenwerk geeft een zacht maar omsloten gevoel terwijl de FORMFIT-technologie steun en stabiliteit geeft.

Saucony Omni ISO 2
Saucony Omni ISO 2

Gouden team

De tussenzool in de Omni ISO 2 is onveranderd gebleven ten opzichte van de tussenzool in de Omni ISO. De combinatie van een toplaag EVERUN-materiaal bovenop het PWRFOAM-materiaal blijkt een winnend team te zijn. Deze combi geeft een zacht en comfortabel gevoel tijdens het lopen door schokken effectief op te vangen en die druk te verdelen. Naast een zacht gevoel geven de schoenen ook energie terug. Deze responsieve demping draagt bij aan het hoge loop- en draagcomfort van de Saucony Omni ISO 2. De Medial Post in de schoenen is iets verlengd. Dit geeft meer stabiliteit en ondersteuning voor overpronerende lopers door de binnenwaartse afwikkeling op te vangen. Ook stimuleert het een soepelere afwikkeling van de voeten.

Vertrouwd en zelfverzekerd

De samenstelling van de Tri-Flex-slijtzool is iets aangepast en verbeterd. Hierdoor geeft de slijtzool meer grip en tractie tijdens het lopen. Ook is het grondcontact verbeterd dan in haar voorganger. Dit geeft een zelfverzekerd en vertrouwd gevoel tijdens het lopen. Het gewicht van de schoen is een heel klein beetje toegenomen. De Omni ISO woog ca. 303 gram (heren maat US 9). De nieuwe Saucony Omni ISO 2 weegt ca. 315 gram. Een klein verschil, maar door het verbeterde bovenwerk, de soepelere afwikkeling en een energiekere afzet zul je dit verschil (bijna) niet merken tijdens het hardlopen.

Saucony Omni ISO 2

“The go-to stability shoe.”

De Saucony Omni ISO 2 is een echte alleskunner, maar is uiteindelijk toch het meest geschikt voor het lopen van gemiddelde tot langere afstanden. De schoenen bieden een hoog draag-en loopcomfort voor overpronerende lopers.

Bekijk alle Saucony Omni ISO schoenen

Saucony heeft de Omni ISO gefinetuned. Het resultaat; een soepelere afwikkeling, een responsieve en energieke afzet en een beter lockdown gevoel. De Omni ISO 2 is net als haar voorganger een hele comfortabele schoen. De hardloopschoenen geven een luxe gevoel tijdens het lopen en geven effectieve ondersteuning en stabiliteit voor overpronerende lopers. De schoenen doen eer aan hun ‘Omni’ naam, het Latijnse woord voor ‘alle’ of ‘elke’. De Omni ISO 2 brengt veel plezier in elke run of training.

Nieuwsgierig geworden? Je vindt de nieuwe Saucony Omni ISO 2 hier in onze webshop. Wil je de schoenen liever eerst even passen? Maak dan gerust een afspraak in één van onze winkels. Voor meer informatie en vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
8 mm
Gewicht
ca. 315 gram (US size 9)
Type loper
Overpronerende hardloper
Type schoen
Allround hardloopschoenen
Nieuw

Saucony Omni ISO 2

Dames

Saucony Omni ISO 2
Shop Saucony Omni ISO 2
Nieuw

Saucony Omni ISO 2

Heren

Saucony Omni ISO 2
Shop Saucony Omni ISO 2
Zie ook

Alle hardloop
schoenen

Overzicht

Saucony
Shop alle Saucony schoenen