Skip to main content

De nieuwe Saucony Ride ISO 2 is alweer de twaalfde editie van de populaire Ride-serie. Deze neutrale hardloopschoenen zijn echte allrounders en doen het al jaren goed in de hardloopwereld. De bestseller heeft gedurende de jaren behoorlijk wat veranderingen ondergaan. Wij zochten voor je uit welke updates dit keer aan de schoenen toe zijn gevoegd en welke invloed dit heeft op het bekende, comfortabele Ride-gevoel.

Shop nu de Saucony Ride ISO 2

Saucony Ride ISO 2 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

Saucony Ride ISO 2
Engineered Double Jacquard Mesh-bovenwerk
ISOFIT en FORMFIT
EVERUN bovenlaag
PWRFOAM onderlaag
Tri-Flex slijtzool met Crystal Rubber

Verbeterd bovenwerk

De grootste verandering in de Ride ISO 2 zit in het bovenwerk. Het oude mesh-materiaal is vervangen voor Engineered Double Jacquard Mesh. Dit mesh-materiaal biedt meer stabiliteit en bescherming door een betere omsluiting van de voeten. Bij de tenen geeft het juist meer bewegingsvrijheid en een hoog ademend vermogen. De vernieuwde hielkap is stijver geworden voor een groter lockdown gevoel tijdens het lopen. Het ISOFIT en FORMFIT uit de Ride ISO zien we terug in de Ride ISO 2.

Saucony Ride ISO 2
Saucony Ride ISO 2

Don’t change a winning team

De Saucony Ride ISO 2 heeft een tussenzool van twee lagen. De bovenste laag bestaat uit EVERUN dempingsmateriaal. Dit materiaal geeft extra demping en biedt een hoge energieteruggave. De onderste laag bestaat uit PWRFOAM. Dit foam neemt de duurzaamheid van de schoenen voor haar rekening en is zeer responsief. Deze combinatie is niet nieuw voor de Ride ISO 2. In de vorige editie zagen we deze combinatie ook in de tussenzool. Wel is de laag PWRFOAM 2 mm dikker geworden. Dit geeft nog iets meer demping en een zachter gevoel. Dit draagt bij aan het hoge draag- en loopcomfort van de Ride ISO 2.

Crystal Rubber

De Tri-Flex slijtzool is iets dunner geworden. Hierdoor bij de hiel- (27 mm)en voorvoethoogte (19 mm) hetzelfde. Het IBR+ materiaal in de slijtzool onder de voorvoet is vervangen door Crystal Rubber. Dit rubber is responsiever dan het IBR+ materiaal en gaat langer mee. In het gewicht zien we wel een kleine toename. De Ride ISO woog ca. 275 gram (heren maat US 9). De nieuwe Saucony Ride ISO 2 weegt ca. 278 gram. Een klein verschil, maar hierdoor blijft de schoen wel aan de iets zwaardere kant. De toevoeging van het extra PWRFOAM heft dit voor het gevoel gelukkig op. Ook voelt de schoen iets flexibeler aan door de dunnere slijtzool.

Saucony Ride ISO 2

“A snappy ride.”

De Saucony Ride ISO 2 is een echte alleskunner, maar is uiteindelijk toch het meest geschikt voor het lopen van gemiddelde tot langere afstanden. Precies genoeg demping en precies genoeg energieteruggave met een zacht gevoel. Go the extra mile!

Bekijk alle Saucony Ride ISO schoenen

De nieuwe Saucony Ride ISO 2 is een responsieve schoen die gericht is op prestatie. De Ride ISO 2 geeft je het zachte en comfortabele gevoel wat je wellicht gewend bent van haar voorganger, zonder een energiek gevoel te verliezen. Wederom heeft Saucony een veelzijdige schoen op de markt gebracht. De Ride ISO 2 is zeer geschikt voor je dagelijkse run, maar kan ook goed ingezet worden voor een tempotraining of een wedstrijd. Dankzij de hoge energieteruggave en het ‘springende’ gevoel nodigen de schoenen je absoluut uit om je grenzen te verleggen.

Nieuwsgierig geworden? De nieuwe Saucony Ride ISO 2 shop je hier in onze webshop.  Wil je de schoenen liever eerst even passen? Maak dan gerust een afspraak in één van onze winkels. Voor meer informatie en vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
8 mm
Gewicht
ca. 278 gram (US size 9)
Type loper
Neutrale hardloper
Type schoen
Allround hardloopschoenen
Nieuw

Saucony Ride ISO 2

Dames

Saucony Ride ISO 2
Shop Saucony Ride ISO 2
Nieuw

Saucony Ride ISO 2

Heren

Saucony Ride ISO 2
Shop Saucony Ride ISO 2
Zie ook

Alle hardloop
schoenen

Overzicht

Saucony
Shop alle Saucony schoenen