Skip to main content

“Winners are made of blood sweat and data.”

Vanaf 1 juli biedt All4running het nieuwe sporthorloge van Polar aan. De Polar Ignite is een multisporthorloge met nog preciezere hartslagmeting en ingebouwde GPS. Met de Ignite kun je nog beter je prestaties en hersteltijd meten waardoor je de fitste versie van jezelf kunt worden en blijven. In deze blog leggen we de belangrijkste punten van een sporthorloge naast de nieuwe functies van de Polar Ignite.

Shop de Polar Ignite

Bouw je dag op de nacht

De Polar Ignite is gemaakt met het oog op balans. Dag en nacht, lichaam en geest. De Ignite beschikt over alle functies die je van een sporthorloge verwacht. Denk hierbij aan dagelijkse activiteitsmeting, stappen en verbrande calorieën tellen. Hiermee geeft Polar je een duidelijk inzicht in je prestaties en je fitheid.
Met de Nightly Recharge meting en Sleep Plus Stages-registratie doet Polar er nog een schepje bovenop wat betreft herstel. “Geen slaap, geen prestatie”. De Polar Ignite meet in hoeverre je herstelt van stress en trainingen welke je overdag meemaakt. De Ignite past hiermee je trainingsschema voor de volgende dag aan.

Train niet alleen je lijf maar ook je geest met de Serene ademhalingsoefeningen. Door deze oefeningen regelmatig te doen, word je je bewust van je ademfrequentie en verbeter je je concentratie. Hierdoor kun je stress beter onder controle houden.

Polar Ignite
Polar Ignite

Dagelijkse workouts op maat

Met de Polar Ignite ben je nooit meer te veel tijd kwijt aan het uitzoeken van jouw ideale trainingsschema. Polar introduceert de FitSpark trainingsbegeleiding welke jou iedere dag advies geeft over je workout. Het maakt kant-en-klare trainingsschema’s aangepast op je niveau en de geschiedenis van je fitheid. De trainingen, welke de FitSpark voor je selecteert, zijn zeer gevarieerd. Daarnaast worden je altijd 2 tot 4 workout-mogelijkheden geboden. Zo behaal je een optimaal resultaat zonder jezelf voorbij te lopen.

Heb je toch iets meer uitleg nodig? Koppel je Polar Ignite via Bluetooth aan je Polar Flow App voor alle extra informatie over je workout of je voortgang.

Haal het beste uit jezelf

Naast alle handige functies om je training te optimaliseren, is de Polar Ignite een heel stijlvol horloge wat in het dagelijks leven past. Het horlogebandje is verwisselbaar met ieder 20 mm bandje.

Het kleurentouchscreen en het gebruik van slechts 1 knop, maakt de Ignite eenvoudig te gebruiken en af te lezen.

Dit sporthorloge is geschikt voor iedereen die de beste versie van zichzelf wilt zijn en blijven. Nieuwsgierig geworden? De Polar Ignite is nu verkrijgbaar via de webshop en in onze winkels.

Polar Ignite
Nieuw

Polar Ignite
S

Polar Ignite
Shop nu
Nieuw

Polar Ignite
M/L

Polar Ignite
Shop nu
Zie ook

Alle Polar
Producten

Polar
Shop alle Polar producten