Skip to main content

Ontmoet hier de nieuwe sporthorloges Garmin Venu, Vivoactive 4 en 4s. Één gloednieuwe serie en een opvolger. De Garmin Vivoactive 4 heeft een aantal updates gekregen en er is een small versie bij gekomen. De Garmin Venu is een volledig nieuw model, hoewel er veel functies overeenkomen met de Vivoactive 4. In deze blog vertellen we alles over de nieuwe functies van de Vivoactive 4 en de overeenkomsten en verschillen met de Venu.

De Vivoactive 4 is een sport- en lifestylehorloge. Dit model is gemaakt met een groot scala aan functies voor het monitoren van jouw gezondheid. Ook wil de nieuwe Vivoactive het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Muziek luisteren zonder telefoon, check. Betalen zonder pinpas, check. Sporten zonder live trainer, check. Een week weg zonder oplader, check. Ben je opzoek naar een sporthorloge dat van allerlei gemakken is voorzien, dan zit je goed bij de Vivoactive 4. Alleen wat is nu het verschil met de Venu?

De Garmin Venu en Garmin Vivoactive 4 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van deze sporthorloges

Garmin Venu met amoled-scherm
Luister via Spotify jouw muziek
Quick Release verwisselbare polsbanden
Garmin Vivoactive 4 met Body Battery
Contactloos betalen met Garmin Pay

Gezondheid staat voorop

Beide horloges beschikken over diverse manieren om je gezondheid te tracken. Namelijk via Body Battery, Pulse Ox en Incedent Detection. De functie Body Battery is een weergave van jouw energieniveau. Dit berekenen ze aan de hand van je hartslag, stress niveau, slaapcyclus en de activity tracker. Dit is mooi te koppelen aan Pulse Ox, wat staat voor Pulse Oximeter. Dat meet het zuurstofgehalte in het bloed. Met deze informatie is te zien hoe het lichaam reageert op sporten en stress. Wat ook meegenomen wordt in onder andere de Body Battery. Om buiten de gezondheid ook jouw veiligheid te meten, is Incedent Detection ontwikkeld. Wat in geval van nood, bijvoorbeeld bij een val, een bericht en jouw locatie kan sturen naar een sos-contactpersoon. Er is nog mogelijkheid om binnen 30 seconden dit bericht te annuleren. Incedent Detection is te gebruiken voor wandelen, hardlopen en fietsen.

Garmin Vivoactive 4
Garmin Vivoactive 4

Net echt!

Beide horloges bieden jou de mogelijkheid om zonder trainer te gaan trainen door de geanimeerde workouts. Zo zijn er verschillende workouts te volgen via het display op het horloge. De Venu en Vivoactive 4 bieden krachttraining, cardio, yoga en Pilates aan. Om ook de hardlopers onder ons een zetje in de juiste richting te geven heeft Garmin ook Garmin Coach. Via Garmin Coach is er toegang tot diverse trainingsschema’s om een 5K, 10K of halve marathon te gaan lopen. Deze trainingsschema’s worden tijdens het trainen aangepast aan jouw prestaties. Zo heb jij altijd een persoonlijk trainingsschema. Deze is wel al terug te vinden op oudere modellen. Naast de geanimeerde workouts en trainingsschema’s, hebben beide horloges meer dan 20 ingebouwde activiteiten. Denk aan wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen, golf en yoga.

Play Video

Ontdek meer over de Garmin Vivoactive 4

Zo gelijk maar toch verschillend

Er zijn al veel overeenkomsten te vinden van de Venu, de Vivoactive 4 en 4s, maar wat zijn de verschillen? Dit is direct te zien als je de modellen naast elkaar legt. De Venu heeft namelijk een amoled-scherm, wat zorgt voor een constante helderheid en goede videoweergave. Dit heeft wel effect op de duur van de batterij. De Vivoactive serie gaat langer mee qua batterij, namelijk tot wel 8 dagen in smartwatch modus. Waar de Venu 5 dagen meegaat in smartwatch modus. Qua afmetingen is de Vivoactive 4s het kleinst, namelijk 40 x 40 x 12.7 mm. De Venu valt net tussen de twee Vivoactive modellen in, namelijk 43 x 43 x 12 mm. De Vivoactive 4 is het grootst van deze drie, namelijk 45.1 x 45.1 x 12.8 mm.

Garmin Venu

“The world is you.”

De Garmin Venu en de Vivoactive 4 zijn horloges die draaien om jouw sporten, om jouw lichaam, om jouw gezondheid en om wie jij bent.

Play Video

Ontdek de Garmin Venu

De nieuwe Garmin Venu en Vivoactive 4 bieden functies uit hogere segmenten. Ze bieden allerlei mogelijkheden om het beste uit je dag te halen. Of die dag een sportdag is of een hersteldag, deze horloges ondersteunen het. Door de app Spotify op het horloge hoef je geen telefoon meer mee tijdens het sporten. Zo kan je draadloos muziek luisteren via het horloge. Daarnaast is contactloos betalen nog nooit zo makkelijk geweest als met Garmin Pay. De nauwkeurige GPS, een betrouwbare hartslagmeter en de doorontwikkelde technieken geven jou het vertrouwen in het horloge en jezelf. Om het nog beter te maken zijn de horloges makkelijk te bedienen door het touchscreen scherm. Ben jij opzoek naar een sporthorloge wat meer doet dan alleen jouw sportprestaties bijhouden? Of ben jij opzoek naar een multisporthorloge die een luxueuze uitstraling heeft? Dan zit bij de Garmin Venu en de Garmin Vivoactive 4 goed.

Nieuwsgierig geworden? Je shopt de nieuwe Garmin Venu hier en de Garmin Vivoactive 4 hier in onze webshop. Heb je toch nog vragen over deze speciale sporthorloges? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Garmin Venu
Technische specificaties Garmin Vivoactive 4s
Afmeting
40 x 40 x 12.7 mm
Gewicht
40 gram
Batterij
8 dagen (smartwatch-modus)
Waterbestendig
5 ATM
Quick Release polsband
18 mm
Technische specificaties Garmin Venu
Afmeting
43 x 43 x 12 mm
Gewicht
46.3 gram
Batterij
5 dagen (smartwatch-modus)
Waterbestendig
5 ATM
Quick Release polsband
20 mm
Technische specificaties Garmin Vivoactive 4
Afmeting
45 x 45 x 12.8 mm
Gewicht
50 gram
Batterij
7 dagen (smartwatch-modus)
Waterbestendig
5 ATM
Quick Release polsband
22 mm
Nieuw

Garmin
Vivoactive 4

Dames & Heren

Garmin Vivoactive 4
Shop Garmin Vivoactive 4
Nieuw

Garmin
Venu

Dames & Heren

Garmin Venu
Shop Garmin Venu
Zie ook

Alle
sporthorloges

Overzicht

Garmin Logo
Shop alle Garmin horloges