Skip to main content

De Nike Flyknit Sports Bra is dé sport-BH voor een hardloopster. Door het revolutionaire comfort en de Flyknit technologie is deze sport-BH niet te missen. We zullen niet alleen deze sport-BH uitlichten, maar ook waarom een goede sport-BH een must is en waar het aan moet voldoen.

Shop de Nike Flyknit Sports Bra

Een goede sport-BH is van groot belang voor iedere vrouw, ongeacht hoe groot je borsten zijn. Het is even zoeken naar een sport-BH die comfortabel zit en ook nog eens voldoende ondersteuning biedt. Bij de Flyknit sport-BH vind je beide eisen. Comfort staat erg hoog in het vaandel bij deze BH en door de compressie pasvorm biedt hij alsnog de ondersteuning die je nodig hebt.

De Nike Flyknit Sports Bra in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van deze sport-BH

Flyknit-technologie
Dri-FIT-technologie
Compressie pasvorm

Waarom een sport-BH?

Bij hardlopen hoort een goede sport-BH. Zonder voldoende steun van een goede sport-BH zullen de huid en het weefsel uitrekken. Wat eenmaal is uitgerekt, zal niet meer herstellen. Een gewone BH vangt 28% van de bewegingen op en een sport-BH vangt minstens 78% van de bewegingen op! De ene sport-BH is de andere niet. Een goede sport-BH sluit mooi aan, geeft een aangename druk, ondersteunt tijdens het sporten en voorkomt pijn aan je borsten, rug en schouders. Een goede sport-BH is voor iedere vrouw belangrijk, ongeacht de grootte van je borsten.

Sport bh Dames
Nike Flyknit Sports Bra

Wat maakt de Flyknit Sports Bra speciaal?

Allereerst heeft deze sport-BH twee speciale technologieën van Nike. De Flyknit-technologie was al eerder terug te vinden in hun hardloopschoenen. Nu is het dus ook te vinden in de Flyknit sport-BH. Deze technologie zorgt ervoor dat de sport-BH een hoog ademend vermogen heeft en dat het materiaal flexibel is. Dat moet ook wel, aangezien hij over je hoofd heen aan moet. Dit is het enige minpuntje van de BH, hij is lastig aan en uit te krijgen. In de Flyknit sport-BH zit een bekende technologie voor de Nike kenners, namelijk de Dri-FIT-technologie. Deze technologie voert vocht af, zodat je droog en comfortabel kan blijven hardlopen. Je merkt het al; comfort staat erg hoog in het vaandel bij deze luxueuze sport-BH. In het onderstaande filmpje is te zien hoe de Flyknit Sports Bra zit.

Play Video

De Nike Flyknit Sports Bra

Comfort ++

Niet alleen de twee technologieën van Nike zorgen ervoor dat de BH aanvoelt als een tweede huid, daarin spelen meerdere factoren mee. De BH is namelijk vrijwel naadloos en het materiaal voelt zacht aan. De compressie pasvorm biedt een goede ondersteuning en doordat de sport-BH brede bandjes heeft en één geheel is, worden schuurplekken en irritaties voorkomen. Naast het draagcomfort wil het oog ook wat. De racerback zorgt niet alleen voor het vrij bewegen van je armen, maar ook dat een singlet er mooi overheen valt zonder dat de bandjes uitsteken op de schouders. Al deze factoren zorgen voor veel draagplezier tijdens het hardlopen.

Nike Flyknit Sports Bra

Behind the bra

De Flyknit Sports Bra heeft wat ontwikkelingen doorgemaakt tijdens het maken van deze luxueuze en ondersteunende sport-BH.

Play Video

Ontdek de Flyknit Sports Bra

Nike heeft meerdere sport-BH‘s, maar de Flyknit Sports Bra springt er toch echt bovenuit. Deze BH zit erg comfortabel, hij sluit aan als een tweede huid. Of je nou een tempo rondje of een lange afstand gaat hardlopen, deze sport-BH is geschikt voor verschillende runs. De Nike Flyknit- en Dri-FIT-technologieën helpen je om zonder irritaties door te lopen.

Ben je zelf ook nieuwsgierig geworden? Je shopt hier de Nike Flyknit Sports Bra. Bezoek je liever een winkel om de sport-BH te passen met advies? In Nederland vind je drie verschillende vestigingen. Voor meer informatie en vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder met al je vragen over de Nike Flyknit Sports Bra.

Materiaal
Voorkant
100% Nylon
Achterkant
61% Nylon / 39% Spandex
Onderste zoom
62% Nylon / 38% Spandex
SHOP NU

Nike Flyknit
Sports Bra

Shop dit model
SHOP NU

Alle
sport bh's

Shop alle sport-BH's
Zie ook

Alles
van Nike

Nike logo
Shop alles van Nike