Skip to main content

De Polar Grit X is het nieuwe, robuuste outdoor multisporthorloge van Polar. Sporthorloges helpen jou inzicht te krijgen in je prestaties waardoor je het meeste uit je trainingen kunt halen. De Grit X gaat hierin nog een stap verder. Door verschillende functies aan te bieden kun je zonder twijfel erop uit trekken. Het horloge kan je helpen jouw trainingsdoelen te behalen zonder je lichaam te overbelasten.

Shop nu de Polar Grit X

Trainen met een sporthorloge geeft meer inzicht en daardoor meer motivaties. De Polar Grit X kan tegen een stootje en is daarom voor meerdere sporten geschikt. In deze blog lichten we de belangrijkste functies van het sporthorloge uit. Ontdek of dit horloge bij jou past.

Polar Grit X in detail

Ontdek de belangrijkste eigenschappen van dit sporthorloge

Polar Grit X
Meer dan 130 sportprofielen
Hill Splitter functie
Training Load Pro
FitSpark Trainingsbegeleiding
Real Time Routebegeleiding
Nightly Recharge

Robuust en duurzaam

Het design van de Polar Grit X draait helemaal om de combinatie van robuust en duurzaam. Het horloge is getest aan militaire standaard (MIL-STD-810G) en kan dus tegen meer dan een stootje. De batterijduur is extra lang. Het horloge gaat tot 7 dagen mee in horlogestand en tot 40 uur met GPS. Een lange afstand trotseren was nog nooit zo zorgeloos. Naast de duurzaamheid van het horloge is er ook naar het uiterlijk gekeken. Het horloge is stijlvol en het horlogebandje is gemakkelijk te verwisselen. Zo pas je je horloge aan op ieder moment van de dag.

Polar Grit X

Explore

Ga van de gebaande paden met de Polar Grit X. Dit horloge is ontworpen voor “the great outdoors”. Met de Komoot routeplanning, bedenk je vooraf je route en kun je deze inladen op je horloge. Tijdens je training kun je dan gebruik maken van real-time routebegeleiding. Ga er dus op uit zonder twijfels en zonder verdwaald te raken. De Hill Splitter functie houdt je prestaties bij tijdens het stijgen en dalen van jouw trainingsondergrond. Samen met de Polar Precision Prime hartslagmeting krijg je een nog duidelijker inzicht in de belasting op je lichaam.

Laad jezelf op

Zoals veel ervaren hardlopers al weten is herstel net zo belangrijk als het trainen zelf. Met de Training Load Pro Functie op de Grit X wordt aan de hand van je trainingen berekend in hoeverre jouw lichaam is belast en hoeveel je moet herstellen. Het meeste herstel gebeurt uiteraard tijdens je slaap. De Nightly Recharge meet je hoeveelheid slaap en je slaapritme. Hierdoor krijg je de volgende dag weer inzicht hoe je herstelt bent en wat je deze dag weer aankunt. Naast slaap is energie inname ook zeer belangrijk voor een goed trainingsritme. Ook hiervoor heeft de Polar Grit X een handige tool namelijk de Fuel Wise Smart Fueling assistent. Deze functie leert je hoeveel brandstof je nodig hebt bij welke inspanning.

Polar Grit X

Blijf connected

Ook de Grit X werkt samen met de Polar Flow webservice en app. Als je je horloge hiermee synchroniseert, krijg je alle statistieken en ondersteuning om je trainingen aan te passen. Je kunt jezelf uitdagen met nieuwe doelen en meer ontdekken over je leefstijl.

Shop hier alles van Polar
Polar Grit X

Naast de functies welke genoemd zijn in deze blog, heeft de Polar Grit X nog veel meer mogelijkheden om het beste uit je training en je herstel te halen. We hoeven niet verder uit te leggen dat dit multisporthorloge de ultieme alleskunner voor outdoorsporters is. Het horloge is beschikbaar in maat S voor sporters met een polsomtrek van 13 tot 18,5 cm en in maat M/L voor een polsomtrek van 15,5 tot 21 cm.

Bij All4running is de Polar Grit X nu verkrijgbaar in de webshop. Hierop volgend krijgen we ook verschillende horlogebandjes beschikbaar in onze webshop. Voor vragen kun je terecht bij onze klantenservice of in onze winkels.

Technische specificaties
Diameter
10 mm
Gewicht
64 gram
Batterij
40 uur (GPS) tot 7 dagen
Waterbestendig
10 ATM / 100 meter
Shop nu

Polar Grit X Horloge

Polar Grit X
Shop Polar Grit X
Zie ook

Alle sporthorloges

Polar Ignite
Shop alle sporthorloges
Zie ook

Alle Polar producten

Polar
Shop alle Polar producten