Skip to main content

Maak kennis met de HOKA ONE ONE Mach 4. Met deze vierde editie van de Mach maakt HOKA een grote sprong voorwaarts, gebaseerd op thema’s geïnspireerd door de Rocket X en Carbon X. Deze neutrale wedstrijdschoen is ontworpen om op hoog tempo lange afstanden te lopen. Ik hoor je denken, deze schoen is natuurlijk ook uitermate geschikt voor kortere uptempo loopjes.

Shop de Mach 4

Eindelijk een schoen die snelheid met demping combineert. Ben jij klaar om te vliegen?

HOKA ONE ONE Mach 4 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

De PROFLY midsole geeft een gedempte landing en overgang.
De PROFLY-demping biedt lichtgewicht grondcontact voor een responsieve loopervaring.
Het slijtsel zorgt voor een soepele run
Het bovenwerk is geweven met thermisch geperste TPU geborduurde garens, waardoor het je voet goed omsluit en meer ondersteuning geeft.
De verlengde hiel is ontworpen voor een soepele landing en overgang.

Next level

De Mach 4 bewijst dat niet alle HOKA schoenen een logge uitstraling hebben. Een logge buitenkant betekend tevens niet meteen dat het loopgedrag lomp wordt, maar het oog wilt ook wat. Deze schoen is meer gestroomlijnd dan zijn voorgangers, waardoor een PR op de loer ligt ;). Naast dat het uiterlijk ge-upgrade is heeft HOKA ook veel geleerd bij de ontwikkeling van zijn wedstrijdschoenen de Rocket X en Carbon X. Deze kennis is meegenomen tijdens de ontwikkeling van de Mach 4. Waardoor er eindelijk een schoen is die zowel demping met snelheid combineert, jouw dagelijkse kilometers in volle vaart! Ben jij benieuwd naar de technische specs van deze schoen? Geen zorgen wij hebben dit allemaal voor je uitgepluist.

mach 4
Mach 4

Snelheidsduivel

Deze snelheidsduivel is steviger dan de Mach 3. Dit komt door het nieuwe bovenwerk dat naadloos, zacht en energiek met elkaar verbindt. Het bovenwerk is geweven met thermisch geperste TPU geborduurde garens, waardoor het je voet goed omsluit en meer ondersteuning geeft. De mesh heeft een uitstekend ademend vermogen. De verfijnde kraagvorm biedt ondersteuning voor de achillespees, zodat de druk vermindert wordt. Deze uptempo trainer zorgt voor een harmonieuze hardloopervaring.

Time to fly

Deze innovatieve schoen is gemaakt van HOKA’S kenmerkende PROFLY-technologie. De Mach 4 is daardoor zachter en comfortabeler dan de vorige versie en maakt gebruik van een harmonieus mengsel van lichtgewicht foam en rubber. De PROFLY-demping bestaat uit twee lagen zacht foam, een pluche laag die impact dempt en een energieke laag voor een responsieve loopervaring. De verlengde hiel is ontworpen voor een soepele landing en overgang. Je hoeft niet bang te zijn dat deze royale demping ervoor gaat zorgen dat een PR halen een flinke beproeving wordt, want de foam is licht, snel en onbetwistbaar responsief. Wat zorgt voor een trampoline-achtig gevoel, de Mach 4 levert een dagelijkse dosis snelheid.

mach 4

Beste hardloopschoen van 2021?

Reviews zijn unaniem de HOKA Mach 4 zou nog wel eens de beste hardloopschoen van 2021 kunnen zijn. “Beste Mach tot nu toe”, “ongeëvenaard” en “nieuwe favoriete wegschoen” zijn veel voorkomend lovende woorden. Ben jij klaar voor de snelheid van de Mach 4?

Maak kennis met de gloednieuwe Mach 4

In een adem

De HOKA One One Mach 4 combineert demping met snelheid, waardoor deze schoen zeer geschikt is voor lange afstanden op snel tempo. Maar korte afstanden op een lager tempo zijn ook goed te doen met deze schoenen. Ben jij enthousiast geworden over HOKA ONE ONE, maar ben je meer opzoek naar een wedstrijdschoen die geschikt is voor nog langere afstanden? Dan is de HOKA One One Carbon X 2 een interessante schoen voor jou! Zoek je iets vergelijkbaars van een ander merk, dan is de Saucony Endorphin Speed of Brooks Hyperion Tempo misschien iets voor jou.Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Technische specificaties HOKA ONE ONE Mach 4
Offset
5 mm
Gewicht Heren
ca. 232 gram (US 9)
Gewicht Dames
ca. 192 gram (us 8)
Type loper
Neutrale hardloper
Type schoen
Wedstrijd hardloopschoenen
Shop

HOKA ONE ONE
Mach 4
voor heren

mach 4 heren
Shop HOKA ONE ONE Mach 4 voor heren
Shop

HOKA ONE ONE
Mach 4
voor dames

Mach 4 dames
Shop HOKA ONE ONE Mach 4 voor dames
Shop

HOKA ONE ONE
wedstrijd
schoenen

carbon x2
Shop alle HOKA ONE ONE wedstrijdschoenen