Skip to main content

Nike Pegasus fans opgelet! De gevestigde naam onder de allround hardloopschoenen komt nu met een derde versie voor lange afstanden op onverhard terrein. Sla je vleugels uit met de Nike Pegasus Trail 3. Al jarenlang worden over de hele wereld kilometers gemaakt op de Pegasus. Het vertrouwde gevoel van de Pegasus vind je nu helemaal terug in de trail versie.

Shop Nike Pegasus Trail 3

Met de Pegasus Trail 3 heeft Nike misschien wel goud in handen. Deze schoen is bedacht als ‘road to trail’ oftewel pendelaarsschoen. Helaas woont niet iedereen naast een bos of duingebied. Laat deze schoen daar nou net de uitkomst voor zijn. Met de Nike Pegasus Trail 3 kan je zowel op onverhard als verhard terrein lopen. Wil je weten wat er veranderd is ten opzicht van de Pegasus Trail 2? Lees dan snel verder.

Nike Pegasus Trail 3 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

Pegasus trail 3
Door het treklipje bij de hiel kan je de schoenen makkelijker aan- en uit trekken.
De mesh in het bovenwerk zorgt voor ventilatie op de plekken waar je het nodig hebt
Het bandsysteem met dynamische pasvorm over de middenvoet geeft een goede ondersteuning tijdens de run
Het Nike React foam zorgt voor demping en responsiviteit, voor een soepele overgang
De rubberen buitenzool heeft een patroon dat lijkt op schokgolven. De look is geïnspireerd op fietsbanden
De nopjes zorgen voor grip

Uiterlijk van een Icoon

De Nike Pegasus Trail 3 biedt het comfort waar iedere Pegasus fan van houdt. Het ontwerp doet denken aan de klassieke Pegasus-look. Dit uiterlijk is te danken aan de traditionele kraag en tong. Het bovenwerk van de Pegasus Trail 3 zorgt voor ademend vermogen op de belangrijke plaatsen. Hierdoor blijven je voeten koel gedurende je avontuur. Anders ten opzichte van zijn voorganger is het treklipje bij de hiel. Hierdoor kan je de schoenen makkelijker aan- en uit trekken. Tevens is er bij de kraag extra padding toegevoegd, waardoor dit net als de Pegasus 38 de comfortabelste schoen tot nu toe is.

Pegasus trail 3
Pegasus Trail 3

Robuust en snel

De Nike Pegasus Trail 3 is een neutrale schoen met veel comfort. Het comfort is mede te danken aan het Nike React-schuim wat over de gehele middenzool is toegevoegd. Hierdoor geeft de schoen een responsieve en stabiele demping. Daarnaast zorgt het voor een soepele overgang op rotsachtige terrein. Anders dan bij de voorganger is er bij de middenvoet een bandsysteem toegevoegd. Wat zorgt voor een dynamische pasvorm en ondersteuning, zodat je voet stevig blijft zitten op ongelijke paden.

Sla je vleugels uit

De rubberen slijtzool is geïnspireerd op mountainbike banden. De nopjes zorgen voor grip en een soepele ervaring, zowel op trails als op de weg. Ook heeft de zool een stevige tractie, waardoor jij niet te stoppen bent op rotsachtig terrein. Dankzij de extra grip bij de hak en neus kan je vol vertrouwen bergop en -af rennen.

Pegasus trail 3

Nike Trail

Trail running is in opmars en daar speelt Nike slim op in. Zo is Nike zijn trail-collectie aan het uitbreiden. Neem eens een kijkje op de website om je trail look helemaal af te maken, zodat je uitrusting piekfijn in orde is.

Shop je trail look

In één adem

De Nike Pegasus Trail 3 heeft wat kleine updates gehad ten opzicht van zijn voorganger, waardoor de schoen het oude, vertrouwde gevoel van de Pegasus behoudt. De grootste verandering bij dit model is dat er meer comfort is toegevoegd aan de schoen. Ben jij benieuwd naar andere Trail schoenen van Nike? Bekijk dan eens de Nike Air Zoom Terra Kiger 7 en de Wildhorse 7. Ben jij benieuwd naar vergelijkbare schoenen van andere merken? Dan is de HOKA ONE ONE Speedgoat 4, Salomon Sense Ride 4 of de Brooks Cascadia 15 misschien iets voor jou. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Technische specificaties Nike Pegasus Trail 3
Offset
9,5 mm
Gewicht Heren
ca. 321 gram (US 9)
Gewicht Dames
Onbekend
Type loper
Neutrale hardloper
Type schoen
Trailschoenen
Shop

Nike Pegasus
Trail 3
voor heren

Pegasus trail 3
Shop Nike Pegasus Trail 3 voor heren
Shop

Nike Pegasus
Trail 3
voor dames

Pegasus trail 3
Shop Nike Pegasus Trail 3 voor dames
Shop

Nike
Trail
Schoenen

NIKE
Shop alle Nike trail schoenen