Skip to main content

Zachter en soepeler, deze geliefde hardloopschoen wordt steeds beter! Brooks lanceert de nieuwste versie van het populaire model, namelijk de Ghost 14. Deze favoriet heeft enkele updates ondergaan, daardoor is de schoen beter dan ooit te voren. Ben je opzoek naar een betrouwbare schoen die zacht en soepel aanvoelt? Dan is de Brooks Ghost 14 misschien wel de schoen voor jou!

Shop Brooks Ghost 14

De Ghost 14 biedt zachtheid en comfort. Door dit comfort lijkt de schoen tijdens het hardlopen te verdwijnen aan je voet, waardoor hardlopen een heilig moment blijft. Dit zorgt ervoor dat jij je concentreren op jouw run. Brooks wijzigt de schoen ieder jaar over het algemeen subtiel, zodat de schoen het oude, vertrouwde gevoel blijft hebben. Ben jij benieuwd naar de verschillen tussen de Ghost 14 en 13? Wij nemen je mee.

Brooks Ghost 14 vs 13 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

Ghost 14 vs 13
Het bovenwerk wat bestaat uit Engineerd Airs Mesh materiaal heeft een hoog ademend vermogen en sluit goed om de voet.
3D Fit Print-technologie is strategischer ingezet wat zorgt voor een betere pasvorm.
De tussenzool bestaat voor 100% uit DNA LOFT demping.
De slijtzool bestaat uit duurzaam rubber en biedt grip tijdens het hardlopen.
De Segmented Crash Pad loopt vanaf de hak door naar de voorvoet. Het draagt bij aan die schokabsorptie en stimuleert een soepele en natuurlijke afwikkeling.
Het bovenwerk wat bestaat uit Engineerd Airs Mesh materiaal heeft een hoog ademend vermogen en sluit goed om de voet.
De tussenzool bestaat uit BioMoGo DNA in combinatie met DNA Loft-materiaal in de hiel.
De Segmented Crash Pad is verlengd en loopt nu vanaf de hak door naar de voorvoet. Het draagt bij aan die schokabsorptie en stimuleert een soepele en natuurlijke afwikkeling.
De slijtzool bestaat uit duurzaam rubber en biedt grip tijdens het hardlopen.

Improved fit

De Brooks Ghost 14 biedt een fijne balans in elke stap. De schoen is zacht, maar niet te zacht. Gestructureerd maar toch flexibel. De Ghost is een neutrale, allround hardloopschoen en is geschikt voor een verscheidenheid aan afstanden. De schoen is niet voor niks een favoriet. Heb je zin in een korte of lange afstand? Niks is te gek met de Ghost 14.
De Mesh in het bovenwerk van de schoen is gelijk gebleven met de Ghost 13. Het bovenwerk wat bestaat uit Engineerd Air Mesh materiaal heeft een hoog ademend vermogen en sluit goed om de voet. Brooks heeft in het bovenwerk de 3D Fit Print-technologie toegevoegd. Deze technologie heeft Brooks strategisch ingezet in de hiel, wat zorgt voor een betere pasvorm. De 3D Fit Print-technologie brengt stretch en structuur in balans, zodat de schoen zich aan jouw voet aanpast. Tijdens het aantrekken van de schoen voel je direct het comfort waarmee je voet omsloten wordt.

Brooks Ghost 14

Smoother feel

De Brooks Ghost 14 heeft meerdere updates gekregen om de schoen nog zachter en lichter te maken. In de tussenzool heeft de grootste verandering plaats gevonden. De tussenzool bestaat voor 100% uit DNA LOFT-demping. Het verschil tussen de Ghost 14 en 13 is dat in de Ghost 13 zowel het DNA LOFT- als BioMoGo DNA-materiaal bevat. Zoals hierboven vermeld bestaat de Ghost 14 enkel uit DNA LOFT-materiaal. Hierdoor heeft de Ghost 14 in vergelijking met de Ghost 13 een verbeterde zachtheid wat zorgt voor nog meer comfort.

Better transitions

De Segmented Crash Pad is verlengd en loopt nu vanaf de hak door naar de voorvoet. Dit draagt bij aan die schokabsorptie en stimuleert een soepele en natuurlijke afwikkeling. De Segmented Crash Pad zorgt voor een responsief en energiek gevoel. De slijtzool van de Ghost 14 is identiek gebleven aan de Ghost 13. Dit houdt in dat de slijtzool ook bij versie 14 meer richting de middenvoet is getrokken voor een soepele afwikkeling. De slijtzool bestaat uit duurzaam rubber en biedt grip tijdens het hardlopen.

CO2-neutraal

Het bovenwerk van de Ghost bestaat voor minimaal 30% uit gerecycled polyester en bij sommige producten is dit al 100%. Naast het verminderen van de milieu-impact, koopt Brooks producten in van bedrijven die een verschil maken in de aanpak van de C02 reductie. Daarnaast geeft Brooks ook prioriteit aan projecten die de CO2 reductie verminderen en leiden tot duidelijke sociale en milieugerelateerde voordelen. Voortaan zullen alle Ghost-producten C02-neutraal zijn.

Lees meer over Brooks Running Responsibly

In één adem

Of je nu een beginnende of gevorderde loper bent, bij vele lopers is de Ghost favoriet! Je hoeft ze alleen maar te passen om te zien waarom ze al zo lang aan de top staan. De subtiele aanpassingen in de Ghost 14 bevinden zich voornamelijk in de tussenzool. Zo is de schoen zachter en lichter geworden. Ben jij benieuwd naar vergelijkbare schoenen van andere merken? Vergelijk de schoen dan eens met de ASICS Gel Cumulus 23, adidas Solar Glide 4 of de New Balance 880v11. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Technische specificaties Brooks Ghost 14
Offset
8 mm
Gewicht heren
ca. 278 gram (US 9)
Gewicht dames
ca. 244 gram (US 8)
Type loper
Neutrale hardloper
Type schoen
Allround hardloopschoenen
Shop

Brooks
Ghost 14
voor heren

Brooks Ghost 14 Heren
Shop Brooks Ghost 14 voor heren
Shop

Brooks
Ghost 14
voor dames

Brooks Ghost 14 Dames
Shop Brooks Ghost 14 voor dames
Shop

Brooks
Allround
Schoenen

Shop alle Brooks allround schoenen