Skip to main content

Run Happy

Zoek jij veel stabiliteit en ondersteuning in een hardloopschoen? Dan hebben wij goed nieuws. Brooks heeft de nieuwste Addiction speciaal ontworpen voor hardlopers met een zwaarder postuur en klachten aan de enkel-, knie- en heupgewrichten. Binnen Brooks streven ze ernaar om de optimale hardloopschoen voor elke hardloper te bieden en dat maken ze dit keer ook weer waar! De Brooks Addiction GTS 15 biedt precies wat je nodig hebt, zodat je kan genieten van het hardlopen.

! De Brooks Addiction GTS 15 is binnenkort beschikbaar.

Brooks Addiction GTS 15 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van deze hardloopschoen

Brooks Addiction GTS 15
Het mesh bovenwerk heeft een hoog ademend vermogen en zorgt voor een flexibele pasvorm.
Door de bredere voorvoetconstructie en het ruime bovenwerk biedt de schoen ruimte voor steunzolen.
De Extended Progressive Diagonal Rollbar ondersteunt het hele lichaam. Dit bevordert jouw natuurlijke loopstijl en voorkomt onnodige en storende bewegingen.
De BioMoGo-DNA tussenzool past zich aan de voeten aan en vermindert de impact op de gewrichten.
De slijtzool is uit een stuk gemaakt. Dit biedt in combinatie met de bredere voorvoetconstructie veel stabiliteit. Daarnaast zorgt de slijtzool voor genoeg grip.

Go To Support

De Brooks Addiction GTS 15 is een zeer geschikte hardloopschoen als je op zoek bent naar stabiliteit en veel demping. Speciaal voor hardlopers met een groot postuur, knie- en onderbeenklachten en overpronatie heeft Brooks de nieuwe Addiction ge-update. In eerdere versies kon je nog kiezen tussen de neutrale en Go To Support (GTS) variant. Vanaf heden is er alleen nog de GTS variant, waarmee Brooks de hardlopers support die net een beetje extra begeleiding van een schoen nodig hebben. Lees hieronder wat de schoen zo speciaal maakt.

De Brooks Addiction GTS 15 is een zeer geschikte hardloopschoen als je op zoek bent naar stabiliteit en veel demping. Speciaal voor hardlopers met een groot postuur, knie- en onderbeenklachten en overpronatie heeft Brooks de nieuwe Addiction ge-update. In eerdere versies kon je nog kiezen tussen de neutrale en Go To Support (GTS) variant. Vanaf heden is er alleen nog de GTS variant, waarmee Brooks de hardlopers support die net een beetje extra begeleiding van een schoen nodig hebben.

Brooks Addicition GTS 15

Ultiem comfort

Het bovenwerk is gemaakt van mesh materiaal. Mesh heeft een hoog ademend vermogen waardoor je voeten koel en droog blijven. Daarnaast zorgt mesh ook voor een flexibele pasvorm. De 3D Fit Print en Engineerd Air Mesh zorgen samen voor een juiste mix van stretch en ondersteuning voor ultiem comfort. De unieke voorvoetconstructie en het ruime bovenwerk bieden ruimte voor steunzolen en verminderen irritaties aan de voeten.

Brooks Addiction GTS 15

Perfecte ondersteuning

De strategisch geplaatste Guide Rails ondersteunen het hele lichaam. Hierdoor wordt jouw natuurlijke loopstijl bevorderd. Daarnaast worden onnodige of storende bewegingen afgeremd en onder controle gehouden. Dit maakt de schoen zeer comfortabel voor overpronerende hardlopers of hardlopers met knie- en onderbeenklachten. Het zachte BioMoGo-DNA in de tussenzool past zich aan de voeten aan en vermindert de impact op de gewrichten. Vooral voor zwaardere hardlopers is dit een groot voordeel.

Brooks Addiction GTS 15

Veel stabiliteit

De slijtzool is uit een stuk gemaakt, wat voorkomt dat de schoen teveel buigt. In combinatie met de bredere voorvoetconstructie geeft de schoen hierdoor veel stabiliteit. Daarnaast zorgt de slijtzool voor genoeg grip, ook op natte ondergronden.

Brooks hardloopschoenen

Shop nu

Eindsprint

Heb je toch wat minder ondersteuning nodig of ben je benieuwd naar andere GTS modellen van Brooks? Kijk dan eens naar de Launch GTS 8, Adrenaline GTS 21 of de Glycerin GTS 19. Voor elke hardloper heeft Brooks een schoen met de juiste ondersteuning, zodat iedereen kan ervaring hoe leuk hardlopen is.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Technische specificaties Addiction GTS 15
Offset
12 mm
Gewicht heren
ca. 346 gram
Gewicht dames
ca. 246 gram
Type loper
Overpronerende hardloper
Type schoen
Allround hardloopschoenen

Brooks hardloopschoenen

Shop nu

Brooks hardloopkleding

Shop nu