Skip to main content

Kijk eens omhoog! Is dat een vogel? Is dat een vliegtuig? Nee, het is de ster van SAYSKY! Een waar Supermerk. Met dit Scandinavisch hardloopmerk vlieg je niet alleen door je kilometers, maar red je ook nog eens de wereld. Bovendien zie je er piekfijn uit terwijl je dit alles doet. Een collectie als deze mag natuurlijk niet ontbreken bij All4running, de hardloopspeciaalzaak van de Benelux. Daarom stellen we dit Deense merk meteen even aan je voor en leggen we uit wat SAYSKY zo bijzonder maakt.

Shop SAYSKY

What’s in a name?

SAYSKY; niet een alledaagse naam. Hoe spreek je dat eigenlijk uit? Heb jij de merknaam al eens hardop proberen uit te spreken? Ondanks dat er geen accent-tekens gebruikt worden is de uitspraak misschien niet zo vanzelfsprekend. Het fonetische woordenboek schrijft de volgende uitspraak voor: | seɪ | + | skʌɪ |. Maar ja, zijn we daar echt mee geholpen? Gelukkig maakt SAYSKY het ons makkelijk; je mag het uitspreken zoals jij het wilt. Mits je het maar goed schrijft natuurlijk – ALL CAPS!

Be your own (rising) star

‘Look up in the sky and be a star’ dat is waar SAYSKY voor staat. Kracht en dankbaarheid zijn de fundamenten waaromheen de kledingcollecties gebouwd zijn. SAYSKY’s boodschap aan de wereld: wees dapper en word je eigen ster. Je hoeft niet de aller beste in iets te zijn, maar wees de beste versie van jezelf: wat vind jij belangrijk en wie wil jij zijn? Wil jij je marathon rappend afleggen, of met een koprol over de finish? Go for it!

De kracht van vernieuwing en de creativiteit om unieke items te ontwerpen lijkt steeds meer bij kleinere merken als SAYSKY te liggen. Zij bieden unieke collecties aan die niet te vergelijken zijn met die van anderen merken. De Denen droppen niet alleen hoogwaardige sportkleding waarin je kunt presteren, maar dankzij de coole prints en de urban en casual twists zullen tijdens jouw hardlooprondje alle ogen op jou gericht zijn. Of je nu traint om je hoofd leeg te maken, om gezellig bij te kletsen met je loopmaatjes of om keiharde prestaties neer te zetten en je onoverwinnelijk te voelen – met de superieure kleding en accessoires van SAYSKY ga je jouw persoonlijke doel zeker behalen.

SAYSKY
SAYSKY

Hip and Happening

Bij SAYSKY weten ze wat er leeft onder de mensen en wat mensen motiveert om door te gaan. Met Copenhagen als uitvalsbasis staat het merk met twee benen in de urban hardloop scene; en dat zie je niet alleen terug in SAYSKY’s hippe collectie. Wist je bijvoorbeeld dat het merk afgelopen jaar een eigen IPA biertje gebrouwen heeft? Een heerlijk verfrissend biertje vol met elektrolyten, wat je helpt te herstellen van je sportinspanningen. Perfect voor na afloop van je training of wedstrijd. Met zo’n beloning in het verschiet ben je altijd gemotiveerd om te gaan trainen.

Maar naast trainingsmotivatie probeert SAYSKY op deze manier ook een ander verhaal vertellen. Een verhaal wat na twee lange corona jaren misschien wel relevanter is dan ooit te voren. Hardlopen (of het leven) draait niet alleen maar om presteren, het sociale aspect van de sport is vele male belangrijker. Dus ga er lekker op uit, met vrienden, collega’s of familie, geniet van de gezelligheid en na afloop mag je jezelf best een beetje belonen.

Running in the right direction

SAYSKY is uiteraard ook bezig met verantwoord en duurzaam ondernemen. Zij gaan deze uitdaging aan als een marathon en niet als een sprint. Duurzaamheid is niet iets korts en tijdelijks, het is een keuze voor de lange termijn. Iets wat vraagt om uithoudingsvermogen. Bij iedere stap die SAYSKY zet wordt de afweging gemaakt of dit binnen het duurzame toekomstperspectief past. Voor deze duurzame aanpak ontwikkelde het merk de Responsible Collectie. In deze collectie vind je producten die volledig of tenminste voor 40% van gerecycled of duurzaam materiaal bestaan.

Een anderen manier waarmee SAYSKY laat zien dat zij duurzaamheid serieus nemen is door een grote basiscollectie aan te bieden. Deze collectie is niet seizoensgebonden en komt in kleuren die altijd fashionable zijn. Hierdoor creëert SAYSKY een stabielere markt en zullen er aanzienlijk minder overschotten op de afvalberg belanden.

Maar ook als consument kan jij je steentje bijdragen. SAYSKY voorziet ons van concreet advies over hoe je het best voor je SAYSKY kleding kan zorgen. Zoals een atleet aandachtig voor zijn lichaam zorgt, zo is het ook belangrijk om goed voor je outfit te zorgen. Wij hoeven dit concrete advies alleen nog maar in de praktijk te brengen. Hoe makkelijk is dat?

SAYSKY

Collections

Superhelden dragen een cape, maar super atleten dragen SAYSKY! Of je nu kiest voor de Pace, Combat of Splinter collectie, met SAYSKY kan je alles en iedereen aan.

Shop alle SAYSKY collecties
Shop de Pace collectie

Pace

De Pace collectie helpt je het hele jaar door je tempo vast te houden. Producten in deze collecties zijn elk seizoen en voor elk niveau te gebruiken. Pace kleding zit lekker, is licht van gewicht en is ideaal voor een outfit bestaand uit verschillende laagjes.

Shop de Combat collectie

Combat

De Combat collectie is gemaakt om in te strijden! Producten in deze collectie zijn goed te gebruiken tijdens intensieve trainingen en voor wanneer je moet presteren op een wedstrijd. Combat kleding is  het pronkstuk van de rijke SAYSKY collectie.

Shop de Splinter collectie

Splinter

De Splinter collectie is speciaal gemaakt voor het lente- en zomerseizoen 2022. De collectie komt in een bordeauxrode kleurstelling. De aard-kleurige tonen ademen natuur en vrijheid. Een mooie collectie voor het nieuwe seizoen.

This is just the beginning

Mocht je nog twijfelen waarom je SAYSKY zou dragen? SAYSKY draag je omdat het meer is dan een kledingstuk; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Het laat zien wie je bent! Kies jij er ook voor om niet meer te veel op te kijken naar anderen, maar juist je eigen weg te bewandelen en je eigen held te worden? Wordt dan ook onderdeel van ‘The SAYSKY Worldwide Running Tribe’. En laat zien wat het voor jou betekent om een ster te zijn.

Vanaf nu vind je bij All4running dus een uitgebreide SAYSKY collectie. Wij laten ons inspireren door dit hippe Deense merk en hopen op onze beurt jou weer te kunnen inspireren om erop uit te gaan. Vind de unieke SAYSKY collectie nu online in onze webshop.

SAYSKY
Nieuw

SAYSKY

Heren

SAYSKY Heren
Shop SAYSKY Heren
Nieuw

SAYSKY

Dames

SAYSKY Dames
Shop SAYSKY Dames
Zie ook

SAYSKY

Overzicht

SAYSKY
Shop SAYSKY