Skip to main content

Eén van de schoenen die onze hardloopspecialisten de komende maand uitgebreid voor jou gaan testen is de Mizuno Rise Horizon 6. Hieronder vind je alvast de preview. Hou All4running in de gaten voor het volledige artikel.

“The key to good decision making is not knowledge. It is understanding.”

Wist je trouwens dat All4running op de 20e van elke maand alle releases van de komende maand voor je doorneemt. Welke schoenen, gadgets, speciale collecties en kleding worden de komende maand gelanceerd? Na het lezen van de Launch Radar ben je weer helemaal op de hoogte. Is er nog meer? Jazeker. In de Launch Radar lees je bovendien welke producten wij uitgebreid voor jou gaan testen en de komende maand over gaan schrijven. Wij zorgen dat jij altijd volledig op de hoogte bent van datgene dat gaat komen!

Mizuno Wave Horizon 6

De laatste jaren is Mizuno flink aan het innoveren met nieuwe soorten foam. Mizuno staat bekend om de Wave-technologie, waarbij in de hardloopschoen een plastic plaat zit voor extra stabiliteit en energieteruggave. Dankzij nieuwe dempingsmaterialen zoals Mizuno Energy en U4icX-foam worden de schoenen een stuk lichter en veerkrachtiger. De Mizuno Wave Horizon 6 is de luxe schoen voor de overpronerende hardloper. Dit is een ideale allround schoen voor de grotere of zwaardere loper die van plan is om lange afstanden te lopen.

Release date: juli 2022
Uitgebreide review: Ja
Type loper: Anti-pronatie
Type schoen: Allround hardloopschoen

Keep in touch!