Skip to main content

Train mee met topatleten!

En test de vernieuwde New balance Fresh Foam 1080

Praktische informatie

Datum: 9 oktober 2024
Locatie: All4running store Amsterdam
Tijd: 19:00-20:30 (inloop vanaf 18:45)

Op 9 oktober nodigen wij onze klanten uit om deel te nemen aan een speciale hardloopsessie, waarbij je samen met drie lopers uit de Nederlandse top kunt trainen.

Dit is jouw kans om tips te krijgen van de pro’s, je techniek te verbeteren en simpelweg een mooie inspirerende run te hebben.

En als klap op de vuurpijl krijg je ook als eerste de kans om de nieuwe New Balance Fresh Foam 1080 te testen voordat deze uit is!

Meld je snel aan, want er is beperkt plek beschikbaar.

Datum: 9 oktober 2024

Ryan Clarke, Mahadi Abdi Ali & Samuel Chapple

Ryan Clarke is een absolute 800m specialist van internationaal niveau. Zo schitterde hij afgelopen zomer op de olympische spelen en is hij al twee jaar op rij nationaal kampioen op deze afstand.

Mahadi Abdi Ali draait nu al een aantal jaar mee in de Nederlandse en internationale top op de middellange afstand. Zo werd hij dit jaar nog 9e op de 5000m in Rome op het EK en heeft hij talloze medailles gewonnen op nationale kampioenschappen.

Samuel Chapple is dit seizoen na lang blessureleed weer helemaal terug in de nationale top op de middellange afstand. Zijn specialiteit ligt op de 800m en 1500m, met hierin meerdere nationale en internationale topklasseringen achter zijn naam.

Zowel Ryan, Samuel als Mahadi zullen aanwezig zijn.

New Balance Fresh Foam 1080

De  vernieuwde New Balance Fresh Foam X 1080v14 is een hardloopschoen die puur comfort uitstraalt. Dit is de perfecte hardloopschoen voor je rustige en lange trainingen.

Door de vernieuwde samenstelling van het Fresh Foam X dempingsmateriaal en een bredere basis is de schoen stabieler geworden, maar met behoud van zijn veerkracht.

New Balance zal aanwezig zijn met gloednieuwe schoenen om te testen!