Skip to main content

adidas Solar Glide 3

Comfort en performance van hiel tot teen! De adidas Solar Glide 3 is een echte allrounder en zeer geschikt voor het lopen van lange duurlopen.

Solar Glide 3

Glide with every stride

GEÏNSPIREERD OP RUIMTEVAARTTECHNOLOGIE

Het bovenwerk is gemaakt van Engineered Mesh-materiaal, wat versterkt wordt met Tailored Fibre Placements. Die Tailored Fibre Placements omvatten verstevigde vezels die structuur aanbrengen in het bovenwerk. Het bovenwerk is het onderdeel van de Solar Glide dat de meeste verandering heeft ondergaan. In het bovenwerk van de nieuwe Solar Glide en Solar Glide ST 3 is ook voor 50% gebruik gemaakt van gerecyclede materialen.

Feel the energy

De tussenzool bestaat uit Boost-materiaal. Dit biedt zowel effectieve demping als stabiliteit. Tevens heeft het een goede energieteruggave en verdeelt het de druk over de voeten. Het geeft je een energiek gevoel tijdens het lopen. De Solar Propulsion Rail zit ook verwerkt in de tussenzool. Deze technologie helpt de voet te sturen en te ondersteunen voor een extra dosis zekerheid!

Wat is het verschil?

De nieuwe adidas Solar Glide 3 en de Solar Glide ST 3 zijn de opvolgers van de SolarGLIDE 19 en SolarGLIDE ST 19. De Solar Glide is een typische hardloopschoen voor het lopen van lange afstanden. De Solar Glide 3 is geschikt voor neutrale lopers, waarbij haar zusje de ST 3 juist geschikt is voor overpronerende lopers. Eigenlijk dus één model, wat zich heeft opgesplitst in een specialisatie voor neutrale lopers en een specialisatie voor lopers die iets meer ondersteuning nodig hebben.

Lees meer over dit model
adidas Solar Glide (ST) 3

Dames & Heren

Shop Solar Glide 3Shop Solar Glide ST 3
Maak je look af

Hardloopkleding

Shop de collectie