Skip to main content

AfterShokz

Draadloze hoofdtelefoons waarbij je oren volledig open blijven om omgevingsgeluiden te horen.

Vergeet alles waarvan jij dacht dat botgeleidingstechnologie was, wij hebben het wiel opnieuw uitgevonden met Aeropex.

- AfterShokz

Aeropex has landed

Het nieuwe model van AfterShokz beschikt over vernieuwde botgeleidingstechnologie. Met verhoogde audiokwaliteit en minimalistisch design, maakt de koptelefoon het mogelijk om muziek te luisteren zonder dat je oren worden afgesloten. In de Aeropex is de vibratie 30 graden gekanteld tegen het gezicht. Dit zorgt voor meer bas en minder trillingsgevoel.

Shop AfterShokz Aeropex
AfterShokz

Krachtig

De AfterShokz Aeropex is 30% kleiner en 13% lichter dan de voorgaande modellen van het merk. De aangedreven PremiumPitch 2+ zorgt ervoor dat de hoofdtelefoon krachtiger is dan ooit te voren.

AfterShokz

Waterproof

Wil je na het hardlopen even afkoelen door een duik te nemen in het water? Dat kan, want het Aeropex model is IP67 rated waterproof. De Aeropex kun je tot wel 1 meter diep gedurende een halfuur onder water houden.

AfterShokz

Meer batterij

De AfterShokz Aeropex is ontworpen om te verbeteren. Het model heeft een batterijvermogen van wel 8 uur. Dit is 2 uur langer dan voorgaande modellen. Het is mogelijk om zowel muziek te luisteren als te bellen.

De testrun

All4running collega Sarina testte het AfterShokz Aeropex model uit. “Het was even zoeken, maar na een paar meters raakte ik gewend aan het gevoel van deze koptelefoon. Het is niet te vergelijken met oordopjes of een andere hoofdtelefoon die je oren afsluiten.” In haar review benoemt ze alle aspecten van de hoofdtelefoon en vergelijkt ze het nieuwe model met een ouder model. Haar review lees je hier.