Skip to main content

Supercharged, super responsive

ASICS Celebration of sports collection

ASICS Celebration of sports

De Celebration of Sports collectie bestaat uit ASICS meest gewilde hardloopschoenen, maar dan in een nieuw jasje. Deze stijlvolle Paris-collectie is geïnspireerd op de lichtstad Parijs. De kleuren kenmerken de energieke tinten van de zonsopkomst en zonsondergang. Haal het beste uit iedere stap met de Paris-collectie van ASICS!

Spread positivity with every step

De ASICS Celebration of Sports collectie

SUPERBLAST™ 2 PARIS

De Superblast is een echte alleskunner. De schoen is prettig voor je dagelijkse runs, maar leent zich door zijn snelle karakter ook uitermate goed voor je tempo- en intervaltrainingen. Met de FF BLAST™ PLUS demping ervaar je optimale demping. Het foam is licht van gewicht en zorgt voor een responsief gevoel tijdens het rennen.

Shop SUPERBLAST™ 2

GEL-NIMBUS™ 26 PARIS

Of je nu traint voor een marathon of gewoon geniet van een ontspannen rondje hardlopen, de ASICS Gel Nimbus 26 is de ideale allround hardloopschoen voor de neutrale loper. Het zachte FF BLAST™ PLUS ECO Foam en de PureGEL™ geeft een hoge mate van comfort, mede door de schokdemping die de impact op je gewrichten vermindert.

Shop GEL-NIMBUS™ 26

GEL-CUMULUS™ 26 PARIS

De ASICS Gel Cumulus 26 en biedt de perfecte combinatie van comfort en prestaties tijdens het hardlopen. Deze neutrale hardloopschoen heeft FF BLAST PLUS™ demping in de tussenzool. Dit foam maakt de schoen een stuk lichter en zorgt voor een schoen met veel energieteruggave bij iedere stap die je zet.

Shop GEL-CUMULUS™ 26

NOVABLAST™ 4 PARIS

Zoek jij een allround hardloopschoen met een snel karakter? Dan is de Novablast 4 van ASICS wat je zoekt. Het bovenwerk en het FF Blast Plus Foam geven de Novablast 4 veel demping en energieteruggave. Daarnaast zorgt de geometrie van de hardloopschoenen dat je vooruit gestuwd wordt. Ideaal voor als je wat snellere runs wilt doen.

Shop NOVABLAST™ 4

ASICS GT-1000 13™ PARIS

De stabiele ASICS GT-1000 13 is geschikt voor zowel beginners als ervaren hardlopers. Het FLYTEFOAM™ foam geeft goede demping en energieteruggave voor een super comfortabel gevoel. Daarnaast zorgt LITETRUSS™-technologie, een correctieblokje aan de binnenzijde, voor extra ondersteuning tijdens het lopen.

Shop GT-1000 13™ 26

GEL-KAYANO™ 31 PARIS

De Gel Kayano is al jaren geliefd bij hardlopers van over de hele wereld. De nieuwe ASICS Gel Kayano 31 is de meest comfortabele antipronatieschoen van het moment. Het biedt maximale ondersteuning voor iedere dag en zorgt keer op keer voor een stabiele loopervaring; de Gel Kayano kan het allemaal.

Shop GEL-KAYANO™ 31

De ASICS Celebration of Sports Racers Pack

MAGIC SPEED™ 4 PARIS

De ASICS Magic Speed is een snelle en comfortabele schoen, perfect voor zowel marathons als lange duurlopen op een hoger tempo. De Magic Speed 4 is ontworpen voor hardlopers die het maximale uit hun wedstrijden willen halen. Verbeter je prestaties met deze wedstrijdschoen. Trek de ASICS Magic Speed 4 aan en ervaar hoe elke stap je dichter bij de finish brengt.

Shop MAGIC SPEED™ 4

METASPEED EDGE™ PARIS

De ASICS Metaspeed Edge is een snelle en comfortabele schoen, ideaal voor hardlopers die het maximale uit iedere run willen halen. Deze schoen is speciaal ontworpen voor cadanslopers, die hun snelheid verhogen door een hogere pasfrequentie. De Metaspeed Edge maakt deel uit van de Paris-collectie van ASICS, een ode aan de Olympische Spelen van 2024.

Shop METASPEED EDGE™

METASPEED SKY™ PARIS

De ASICS Metaspeed Sky Paris is ontworpen voor hardlopers die vele kilometers op hoog tempo willen afleggen, snel willen willen starten en nog sneller willen finishen. Deze schoen is ideaal voor stride-lopers, die hun snelheid verhogen door het verlengen van hun passen. Verbeter je prestaties met deze wedstrijdschoen en bereik een hoger niveau!

Shop METASPEED SKY™
ASICS

Dames

Shop dames
ASICS

Heren

Shop heren