Skip to main content

ASICS Gel Kayano 27

De nieuwste editie van het populaire model is nu verkrijgbaar bij All4running.
Shop de Kayano 27

De stabiele vriend van elke hardloper

De ASICS Gel Kayano staat al jaren bekend om zijn comfort en stabiliteit. Met een hoog comfort niveau is een lange afstand of een marathon goed te trotseren. Met wat veranderingen in de technologische kant van de schoenen, wordt er met deze everyday trainer naar nog meer luxe gestreefd. De 27e editie is zachter en soepeler dan ooit te voren.

Type hardloper

Overpronerende lopers

Ideaal voor

Langere afstanden op de weg

Kayano 27

Perfect Fit

Het Jacquard Mesh-bovenwerk heeft ten opzichte van de 26e editie een update gekregen. Deze update zorgt ervoor dat je voeten langer koel blijven tijdens het lopen. Om hier nog wat extra’s aan toe te voegen heeft de Kayano 27 ook een speciaal gevormde hielkap waardoor de schoenen goed om je voeten blijven zitten. Zo kun je zelfverzekerd gaan hardlopen.

Kayano 27

Genderspecifiek

De Kayano zorgt ook voor een efficiënter looppatroon. Dit komt door het Guidance Trusstic Systeem dat geïntegreerd is met de Guidance Line technologie. Deze versie is genderspecifiek, wat inhoudt dat de schoenen wat zachter zijn voor dames ten opzichte van de schoenen voor heren. Voor heren is de schoen stijver bij torsiebewegingen, vanwege het zwaardere gewicht bij mannen.

Kayano 27

Het effect van een spons

De slijtzool van de Kayano 27 beschikt over ASICS AHAR-technologie. Deze technologie biedt uitstekende slijtvastheid. Daarnaast heeft de technologie het effect van een spons wat extra demping biedt bij elke stap. De slijtzool heeft de noodzakelijke functies, zoals grip en tractie, behouden.

Wil je meer lezen over dit model?

Bekijk onze blog!

Klik hier om te lezen
Shop nu

ASICS Gel Kayano 27

Kayano 27 shoppen