ASICS

Gel Nimbus 24

De hardloopschoenen waar vele lopers al jaren op vertrouwen

Shop damesShop heren

For all that love a pluch ride

De vierentwingste editie van de ASICS Gel Nimbus is de lichtste Nimbus allertijden. Door de toevoeging van FlyteFoam BLAST Plus in de tussenzool is deze neutrale hardloopschoen wel 15% lichter dan zijn voorganger. Daarnaast is de Nimbus 24 een stuk soepeler geworden door het Trust systeem dat voor de eerste keer is verwerkt in de zool. Kortom, met de Nimbus 24 heb je gegarandeerd loopcomfort en een soepele overgang van hiel naar voorvoet.

Blast on. Blast off.

Met de komst van de NovaBlast schoenen is ASICS een nieuwe weg ingeslagen op het gebied van foams. In steeds meer modellen vinden we het FlyteFoam Blast materiaal terug. Niet gek, want het is enorm responsief, licht van gewicht en snel. In de nieuwe ASICS Gel Nimbus 24 trekken ze het materiaal naar een nog hoger niveau. Het FlyteFoam Blast Plus materiaal is verwerkt over de gehele lengte van de zool waardoor deze Nimbus wel 15% lichter is.

Play Video

Ontdek FlyteFoam Blast Plus

Uitzonderlijk comfort

Het zachte mesh van het bovenwerk en het flexibele middenvoetpaneel maken deze schoenen comfortabel voor tijdens lange runs. Door naadloos met je voet mee te bewegen, helpen ze je om elke stap soepeler aan te laten voelen. Bovendien biedt de OrthoLite X-55 inlegzool een zacht instapcomfort. Het ontwerp zorgt voor volledig grondcontact wat resulteert in een comfortabelere run. De Nimbus 24 beschikt ook over reflecterende details die je zichtbaarheid verbeteren bij weinig licht.

Lees meer over dit model
nimbus 24
ASICS Gel Nimbus 24

Trusstic System

De Trusstic-technologie verbetert de stabiliteit van de schoen. Samen met het FlyteFoam Blast Plus zorgt het voor een zeer goede schokdemping en draagt het veel bij aan dat luxe loopgevoel wat je van de Nimbus gewend bent.

nimbus 24
ASICS Gel Nimbus 24

Soepele afwikkeling

Dankzij de 3D Space Construction onder de hak wordt er meer compressie geleverd bij de haklanding, die je vervolgens mee kunt nemen voor een soepelere afwikkeling van de voeten.

nimbus 24
ASICS Gel Nimbus 24

Aangepaste GEL

De samenstelling van het GEL in de tussenzool is voor de Nimbus 24 aangepast. Het zachtere materiaal zorgt voor hoger comfort, terwijl het nog wel dezelfde mate aan schokdemping kan leveren. Deze GEL-technologie vind je zowel in de voorvoet als in de hak.

Voor optimale schokabsorptie en stabiliteit kun je vertrouwen op de ASICS Gel Nimbus 24

Shop damesShop heren