Skip to main content

Brooks

Believe the hype

Shop damesShop heren

Unlock real spead

Als het op racen aankomt, zijn de Hyperion schoenen er om grenzen te verleggen, nieuwe PR’s te lopen en wedstrijden te winnen. Voor welke Hyperion ga jij?

Hyperion Elite

Zet maar een streep door je persoonlijke records, want met de Hyperion Elite 4, Hyperion Elite MD of  Hyperion Elite LD ga jij nieuwe grenzen verleggen. De Brooks Elite is een zeer veelzijdige schoen en geliefd onder vele hardlopers.

Shop Hyperion Elite

Hyperion Max

De Hyperion Max is een snelle wedstrijd- en temposchoen met veel energieteruggave. De naam zegt het misschien al, maar de Brooks Hyperion Max is een perfecte schoen voor hardlopers die het maximale uit iedere wedstrijd willen halen.

Shop Hyperion Max

Hyperion GTS

De Hyperion GTS is een echte snelheidsduivel. De Brooks Hyperion GTS is speciaal ontworpen voor overpronerende hardlopers die het uiterste uit hun wedstrijden willen halen. Versnel naar de overwinning met de Brooks Hyperion GTS.

Shop Hyperion GTS

Getest door recordhouders en wereldkampioenen.

De verschillende modellen van de Hyperion serie zijn getest en verfijnd door de kampioenen van Brooks. De Hyperion schoenen zijn snelheidsschoenen die onze atleten hebben geholpen de kopgroep ver achter zich te laten. Verbreek ook jouw persoonlijke record met de Brooks Hyperion collectie.

supernatural speed that wins races.

Josh Kerr

Wereldkampioen 1500m 2023

Erika Kemp

Amerikaans Kampioen 2024

Nia Akins

Amerikaans Kampioen 2023

CJ Albertson

Wereldrecordhouder 50km

REVIEW: BROOKS HYPERION MAX

De productexperts van All4sports hebben de Hyperion Max hardloopschoen voor je getest en nemen je graag mee in highlights van het model. De Hyperion Max is een temposchoen waarmee jij je PR kunt verbreken. Door het lezen van de productreview weet je zeker of de Hyperion Max bij je past.

Brooks Hyperion

Dames

Shop nu
Brooks Hyperion

Heren

Shop nu