Find your run

Of je nu verlangt naar extra demping voor de langere duurlopen, een goede dosis snelheid kunt gebruiken of wat meer veerkracht aan je stap wilt toevoegen, Brooks heeft de hardloopschoenen die je zoekt. Speciaal ontworpen voor jouw lichaam, wensen en doelen.

Shop damesShop heren

Cushion

Cushion-schoenen bieden superzachtheid, zodat hardlopers kunnen verdwalen in het wolkachtige comfort en kunnen genieten van al hun kilometers.

Brooks

Energize

Energize-schoenen maximaliseren het energierendement, zodat hardlopers met grote doelen hun dromen kunnen najagen.

Brooks

Speed

Speed-schoenen zijn gemaakt zodat hardlopers naar hun volgende PR kunnen schieten zonder dat ze worden belast. Een extra dosis power!

Brooks

Step into softness

De Ghost 15

Bijgewerkte DNA LOFT v2-demping voegt comfort, lichtheid en duurzaamheid toe, terwijl een verbeterd bovenwerk een veilige pasvorm biedt. De zachte tussenzool en de Segmented Crash Pad werken samen voor soepele overgangen waarmee je kilometers kunt maken zonder afleiding.

Shop damesShop heren

Energize your run

De Levitate 6

Het nieuwe DNA AMP v2-schuim is 10% lichter, dus is er meer foam in de tussenzool van de Levitate gestopt. Dit zorgt voor maximale energieteruggave, terwijl een slijtzool met pijlpuntpatroon snelle overgangen bevordert. Ook beschikbaar in de nauwsluitende StealthFit variant en met GuideRails ondersteuningstechnologie.

Shop damesShop heren

Reach new speeds

De Hyperion Max

Het met stikstof geïnjecteerd DNA FLASH-tussenzoolschuim is lichtgewicht. De energieke demping past zich aan aan jouw pas, terwijl de Rapid Roll-technologie – de unieke ronding van de hiel en teen – je voortstuwt. Bovendien absorbeert de substantiële demping van de tussenzool de impact van je zwaarste trainingen, zodat je eerder weer aan een nieuwe sessie kunt beginnen.

Shop damesShop heren
Ontdek meer Brooks

Hardloopkleding

Shop nu
Ontdek meer Brooks

Run bra

Shop nu