Skip to main content

Find your run

Of je nu op zoek bent naar go-to-support, nitro-geïnfundeerde zachtheid wilt ervaren, of klaar bent voor het snelle werk, Brooks heeft de hardloopschoenen die je zoekt. Speciaal ontworpen voor jouw lichaam, wensen en doelen.

Shop damesShop heren

Cushion

Cushion-schoenen bieden superzachtheid, zodat hardlopers kunnen genieten van al hun kilometers. Met stikstof doordrenkt, DNA LOFT v3-schuim ontgrendelt ultiem comfort onder de voeten. Find your nitro-softness!

Support

Ga voor Go-To-Support! GuideRails technologie biedt begeleiding om de voeten in de juiste lijn en beweging af te laten wikkelen. Hierdoor ontstaat er minder druk op de knieën, wat de kans op blessures vermindert.

Speed

Speed-schoenen zijn gemaakt zodat hardlopers naar hun volgende PR kunnen schieten zonder dat ze worden belast. Met stikstof doordrenkt DNA FLASH-schuim zorgt voor een snelle, lichtgewicht run. Een extra dosis power!

Find your nitro-softness

De Glycerin 20

Met stikstof doordrenkt, DNA LOFT v3-schuim ontgrendelt ultiem comfort onder de voeten. Ondertussen zorgt het ademende bovenwerk van mesh voor een stevige pasvorm, terwijl het verbrede platform overgangen naadloos maakt. Ook verkrijgbaar met GuideRails®-ondersteuning in de Glycerin GTS 20 en close-to-foot StealthFit-opties.

Shop damesShop heren

Find your support system

De Adrenaline GTS 23

GuideRails technologie biedt begeleiding om de voeten in de juiste lijn en beweging af te laten wikkelen. Bovendien werkt de feel-good DNA LOFT v2-demping met een ademend bovenwerk van air-mesh en 3D Fit Print om de voet op zijn plaats te houden, wat een evenwichtige rit bevordert.

Shop damesShop heren

Find your fast track

De Hyperion

Een met stikstof doordrenkte DNA FLASH-tussenzool zorgt voor een lichtgewicht, responsieve run. Terwijl een nieuw warp knit mesh upper het ademend vermogen verhoogt. Dit ultralichte ontwerp zorgt voor snellere omzet en een fris gevoel bij elke run. Ook verkrijgbaar met GuideRails®-ondersteuning in de Hyperion GTS.

Shop damesShop heren
Ontdek meer Brooks

Hardloopkleding

Shop nu
Ontdek meer Brooks

Run bra

Shop nu