Skip to main content
Wat brengt nitro tijdens jouw run? Alles! En meer. Het innovatieve stikstofinfusieproces van Brooks zorgt voor grotere voordelen zonder compromissen. Ontdek wat Run on Nitro voor jou kan betekenen.

De grootste innovatie

tot nu toe

Stikstofinfusie is een proces dat beter bekend is in de industrieën buiten sport en hardlopen zoals de koffie-industrie. Bij Brooks kwamen ze erachter dat je met stikstofinfusie meer kunt krijgen zonder concessies te hoeven doen. De stikstof wordt in de tussenzooltechnologieen gebruikt. Zo kun je meer demping genereren zonder dat het extra gewicht met zich meebrengt, of meer veerkracht zonder verlies van duurzaamheid. Dit proces stelt het merk in staat om celstructuren en dichtheid af te stemmen om de ervaring onder de voeten te versterken.

brooks
brooks

Hoe met stikstof doordrenkte tussenzolen je favoriete schoenen versterken

brooks

ULTIMATE SOFTNESS

Glycerin 20

Ervaar het ultieme gevoel van zachtheid in de Brooks Glycerin 20 met de door stikstof doordrenkte DNA LOFT v3-tussenzool. Verkrijgbaar in neutrale en antipronatie variant.

Shop damesShop heren
brooks

ENHANCED SPEED

Hyperion Tempo

Voel je sneller dan ooit tevoren met de Hyperion Tempo. De met stikstof doordrenkte DNA FLASH-tussenzool ontgrendelt een hoge energieteruggave, zodat je je ultrasnel voelt.

Shop damesShop heren
brooks

MILES OF TRAILS

Caldera 6

Ren op elk terrein, elke afstand, op elk moment. De met stikstof-geïnfuseerde DNA LOFT v3 tussenzool in de Brooks Caldera 6 ontgrendelt maximale zachtheid voor kilometerslange paden.

Shop damesShop heren

science explained