Brooks

Producten 1-30 van 468

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 468

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Brooks Running

Het merk Brooks is in 1914 opgericht. Het begon als een klein familiebedrijf in Philadelphia, maar groeide snel uit tot een grote speler in de markt voor hardloopschoenen door hun krachtige geloof in rennen. Met de goede techniek in de schoenen wordt ervoor gezorgd dat het goed past en goed functioneert. Brooks heeft twee doelen: elke run beter te maken dan de vorige en iedereen te inspireren om te rennen en actief te zijn. Brooks is alleen tevreden over hun producten wanneer hardlopers optimaal kunnen focussen op hun kilometers. Met het motto Run Happy stimuleert Brooks om te genieten van je run, of je nu voor topprestaties traint of geniet van een klein rondje om, het gaat erom dat je actief bezig bent en geniet van wat je doet. Daarnaast streeft Brooks ernaar om van de wereld een betere plek te maken om te rennen en leven, door tijd, uitrusting en geld te schenken aan bedrijven die vergelijkbare waarden delen en dit waar maken.

Brooks schoenen en kleding

Na het aanmeten van de perfecte soort schoen, neutraal, anti- of overpronatie, heb je de keuze tussen vier categorieën binnen Brooks. 

  • Demping: Brooks zorgt voor optimale demping voor de combinatie van DNA LOFT en BioMoGo DNA-tussenzolen om impact te absorberen voor een zachte landing en gestage afzet.
  • Energize: Als je op zoek bent naar een veerkrachtige afzet, kies dan een Energize-schoen. Energieteruggave staat hier centraal, waardoor je het gevoel hebt dat je verder en snel kunt rennen.
  • Connect: De Connect-schoenen trek je aan voor een ervaring dichter bij de grond. Ze zijn ontworpen om licht en flexibel te zijn, zodat de ervaring natuurlijk blijft.
  • Speed: Brooks bouwt de snelheidsschoenen om de meest competitieve in de sport te zijn. De lichtste en snelste schoenen van Brooks zijn gemaakt om PR's te doorbreken.

Brooks producten kopen?

Naast de Brooks hardloopschoenen vind je bij All4running hardloopkleding en sport-bh’s van hoge kwaliteit. Ook bij deze producten streeft Brooks ernaar om de doelen te waarborgen. Eigenschappen als gerecycled materiaal, comfortabele fit en effectieve afvoer van zweet vind je terug bij Brooks hardloopkleding. Shop het gehele Brooks assortiment gemakkelijk vanuit huis. Ben je niet helemaal tevreden? Je hebt 365 dagen de tijd om jouw producten te retourneren.

We wensen je veel winkelplezier en Run Happy!