Hardloopverlichting

Producten 1-30 van 51

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 51

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hardloopverlichting kopen?

Zorg dat je goede verlichting draagt gedurende het hardlopen, zodat je met donkere herfst- en winterdagen goed zichtbaar bent. Met verlichting ben je zelf en voor anderen goed zichtbaar in het verkeer. Gebruik reflecterende elementen in je kleding, hardloopverlichting of een armbandje wat licht geeft om ook voor medestanders zichtbaar te zijn. Ga voor zien en gezien worden tijdens het hardlopen en voorkom hiermee gevaarlijke situaties in het verkeer. De juiste hardloopverlichting kan een hoofdlampje zijn, maar ook een hardloop lichtje dat om je arm knippert. Daarbij heeft All4running ook Gato Led vesten met verlichting of gewoon basic lampjes voor hardlopen.

Bij All4running bieden we verschillende type verlichting aan voor hardlopers. Verlichting als in een fel lampje, maar ook reflecterende elementen op hardloopkleding of juist een hardloopvest met verlichting en ledstrepen. Verlichting accessoires voor hardlopen zijn erg licht van gewicht en behouden optimale bewegingsvrijheid. Let bij de aanschaf van verlichting op batterijduur, voldoende licht en of het accessoire reflecterende elementen bevat. Een ander belangrijk detail is verlichting wat usb oplaadbaar is.

Hardloop led vest met reflectie

Het merk Gato biedt uitstekende led vesten, waarmee je goed zichtbaar bent in het verkeer. Het reflectievest van Gato bevat voldoende licht en reflecterende elementen op je schouders, rug, buik en heupen. Het vest behoudt de optimale bewegingsvrijheid en is al jaren populair onder hardlopers. Orbiloc biedt een waterdicht Led hardlooplamp aan dat tot 5 km nog te zien is in het donker en hier zit zelfs drie jaar garantie op. Led Lenser biedt felle hoofdlampen aan die voldoende licht geven als je een trail loopt of op onverlichte wegen aan het hardlopen bent. Het Japanse merk ASICS voert al enige jaren de ASICS Lite Show collectie met daarin hardloopschoenen, kleding en accessoires. Deze collectie is voorzien van kleurrijke reflecterende panelen en zorgt voor 360 graden zichtbaarheid.

Hardlooplampje en warme hardloopkleding

In de wintermaanden is het snel donker en is goede verlichting voor hardlopers erg belangrijk. Naast goede zichtbaarheid is warme kleding van belang als de temperatuur daalt in de herfst en winter. Bij All4running vind je sportondergoed, hardloopjacks en mutsen om warm genoeg te blijven tijdens het hardlopen. Hardloopjacks bevatten vaak reflecterende elementen, wat jouw zichtbaarheid ten goede komt. Wil je meer informatie over hardloop verlichting, neem dan contact op met onze klantenservice. All4running heeft in Nederland meerdere fysieke winkels en het personeel brengt jou graag op de hoogte over de beste hardloopverlichting.