Hardlooprugzakken

Producten 1-30 van 111

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 111

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hardlooprugzak met drinksysteem kopen?

Met een hardlooprugzak kun je een bidon, sportvoeding of andere spullen meenemen tijdens het hardlopen. Zeker als er langere afstanden word gelopen is een goede rugzak belangrijk. Een rugzak biedt goede mogelijkheden om spullen mee te kunnen nemen. Nathan heeft speciale drinkrugzakken, hiermee kan er maar liefst vier liter drinken meegenomen worden, zodat je snel en gemakkelijk iets kan drinken tijdens het trailrunnen. Een rugzak voor hardlopers shop je gemakkelijk en snel online bij Allrunning. Een drinkvest voor hardlopers vind je in verschillende kleuren en maten. Er is altijd een hardloopvest dat past bij jouw wensen en waarmee je jouw doel kunt bereiken. 

Hardloopvest voor trailrunners

Met een lange trailrun is een rugzak essentieel. Een drinkrugzak tijdens het hardlopen zorgt ervoor dat je altijd een kunt drinken tijdens je run. Met name bij lange afstanden wordt een hardloopvest met drinksysteem gebruikt, omdat het enorm belangrijk is om te blijven hydrateren. Bij All4running vind je een hardloopvest van verschillende merken. Het trailrunvest van Salomon of Nathan biedt bijvooreeld een reservoir voor drinken, opbergcapaciteit, zakken met rits en zitten stevig om het lichaam heen. 

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.