Thermosinglets voor heren

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Thermosinglets voor heren kopen

Het thermosinglet vormt de basislaag voor heren bij het hardlopen. Juiste thermokleding is belangrijk om blessures en/of ziek worden te voorkomen. Het onderhemd met thermische functie is mouwloos en doet hierdoor geen afbreuk aan je bewegingsvrijheid. Heb je een hekel aan T-shirts, dan is een singlet de perfecte oplossing. Singlets voor mannen zitten dicht op je lichaam, waardoor het vocht makkelijk wordt opgenomen en direct wordt afgevoerd. Een singlet voorkomt ook nog eens schuren tijdens het hardlopen, omdat het strak om je lichaam heen zit. 

De Ceramicool serie van Odlo is de eerste stof waarvan technologisch is bewezen dat het de huid actief afkoelt met 1°C en ideaal te gebruiken in warme omstandigheden. De hardloopsinglets van Odlo zijn naadloos, waardoor je geen last krijgt van schuring. Craft maakt gebruik van de Stay Cool technologie, wat ervoor zorgt dat het lichaam koel blijft. De thermosinglets van Craft voor heren hebben een naadloos design. In tegenstelling tot de meeste thermosinglets, die je juist koel houden in de zomer, heeft Falke ook thermosinglets voor mannen die je juist warm houden tijdens het sporten. Het zweet wordt snel afgevoerd en er is gebruik gemaakt van thermische isolatie.

Klantenservice All4running

Bij All4running vind je hardloopsinglets voor heren van verschillende merken als Odlo, Falke, Craft of Gore. Wil je meer weten of een heren tanktop of singlet met thermische functie. Neem dan contact op met de klantenservice. Of bezoek een van onze fysieke winkels in Nederland waar hardloopspecialisten klaar staan om je te helpen en advies te geven.