Shopping Marathon Deals
Profiteer nu!
Bekijk deals

Sportdranken

Producten 1-30 van 57

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-30 van 57

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Sportdrank kopen

Wat is een sportdrank? Een sportdrank is een dorstlesser voor sporters. Een sportdrank bestaat uit water en koolhydraten die snel worden opgenomen in het lichaam. Je lichaam kan hierdoor snel reserves aanvullen, zodat je bijvoorbeeld hardlopen langer kunt volhouden. Sportdrank neem je voor, tijdens of na het hardlopen om een optimaal resultaat uit je hardloopsessie te halen. Er bestaan hypotoon, isotoon en hypertoon sportdranken. Het moment van inname kan per sportdrank verschillen. Het is de ideale dorstlesser voor na het sporten. Het is belangrijk om goede sportdranken te drinken om vochtverlies te verminderen. Drink je niet voldoende, dan kan dit leiden tot spierkrampen. Bij intensieve inspanningen van minimaal een uur dien je vaak te drinken. Dankzij deze energiedranken kun je jou sportieve activiteiten langer volhouden.

Soorten sportpoeder

Sportdranken onderscheiden zich door de verhouding van koolhydraten, eiwitten, mineralen, vitamines en/of zouten. Het is belangrijk bij de aanschaf van sportdranken om op te letten bij de kenmerken. Wil je je electrolyten, zoals zout en mineralen tijdens je hardloopsessie op peil houden, en heb je geen extra voedingsstoffen zoals koolhydraten nodig, dan kies je voor een isotone sportdrank. De isotone drank wordt ook gemakkelijk door het lichaam opgenomen, maar levert meer voedingsstoffen dan de hypotone drank. Hypotone sportdranken zijn bijvoorbeeld thee, water of light sportdranken. Een hypertone sportdrank bevat veel koolhydraten en neem vocht minder snel op. Je kunt deze dus het beste na je training innemen om je koolhydraten aan te vullen. SIS biedt producten aan die je helpen met herstel na een training. Zorg voor een goede bidon, zodat je de juiste verhouding sportdrank kirjgt.

Sportdranken van topmerken

All4running heeft een breed assortiment en biedt verschillende merken sportdranken aan, namelijk: PowerBar, Sis, Maurten of Qwin. Daarnaast verkopen deze merken ook sportgels en sportrepen. De sportvoeding zorgt voor een sneller herstel, betere vochtopname en minder last van vochtverlies tijdens het sporten.

De merken besteden veel aandacht aan allergieën en passen hier ingrediënten op aan. De sportvoeding van Maurten gebruikt alleen natuurlijke producten in haar artikelen. SIS Sportvoeding, wat staat voor science in sport, houdt zich veel met wetenschap bezig icm sportvoeding.

Ben je op zoek naar ruimte om je sportdranken op te bergen tijdens je run, kijk dan eens bij de hardlooprugzakken. Wil je meer informatie over sportdranken of de sportpoeder, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij beschikken over de juiste kennis om jouw vragen te beantwoorden. De sportdranken van All4running zorgen voor een juiste voorbereiding of juist herstel bij je loopsessie.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.