On

Producten 1-30 van 268

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-30 van 268

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
On

On

On is een Zwitsers merk wat zich specialiseert in het creëren van premium hardloopschoenen en hardloopkleding. In 2010 werd On Running gestart. Sindsdien heeft het merk een behoorlijke schare fans verovert in meer dan 50 verschillende landen. Olivier Bernhard starte een zoektocht naar de ideale hardloopschoen. Samen met een Zwitserse engineer creëerde hij een schoen die ontworpen was voor een zachte landing en een perfecte afzet. Twee andere compagnons kwamen aan boord en het merk On werd geboren in Zürich. Het merk onderscheidt zich door Swiss Engineering, waarbij alles draait om premium kwaliteit en afwerking.

Running on clouds

De hardloopschoenen van On Running zijn zeer herkenbaar door de ‘clouds’ die zichtbaar zijn in de tussenzool. De clouds zijn een soort wolkjes. Tijdens de impact van de landing zorgen de Cloud-elementen voor een zachte landing door zowel horizontaal als verticaal de krachten te verdelen. Tegelijkertijd wordt een voorwaartse beweging voorbereid, waardoor je meer energie mee kunt nemen naar je afzet. De Clouds veren in bij de impact en vormen zo een solide basis voor een krachtige afzet.

On Hardloopschoenen bij All4running

Bij All4running zijn er meerdere modellen On hardloopschoenen verkrijgbaar. Zo vind je bij ons de populaire On Cloudflow voor dames en heren. De Cloudflow is één van de meest verkochte modellen van On. Ook vind je bij All4running meerdere kleuren van On schoenen. Kies een kleur die bij jouw hardloopkleding past en ga in stijl hardlopen. Wil je meer informatie over On hardloopschoenen of over het merk On Running zelf? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je er alles over vertellen.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.