On hardloopschoenen

Producten 1-30 van 169

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 169

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

On hardloopschoenen kopen

On hardloopschoenen zijn geboren in de Zwitserse Alpen en ontstaan vanuit het idee van Olivier Bernhard. Hij was op zoek naar de ideale hardloopschoenen en ontwikkelde de On hardloopschoen die bekend staan om zijn premium kwaliteit, lichte gewicht en soepele afwikkeling. In elke On schoen zien we ‘clouds’ in de tussenzool. Deze clouds zijn een soort wolkjes. Met behulp van CloudTec-technologie creëert On een uniek dempingspatroon voor iedere loper. De On Cloud schoenen shop je online bij All4running voor dames en heren.

De schoenencollectie van On bestaat uit hardloopschoenen met verschillende foam materialen. Zo bestaat er aan de ene kant het Helion-foam wat de meeste demping en energieteruggave heeft. Voorbeelden van Helion-foam modellen zijn de On Cloudmonster en de On Cloudvista. Aan de andere kant is er het Zero Gravity-foam, wat een iets steviger en stabieler foam materiaal is. De On Cloudrunner heeft een tussenzool die bestaat uit het stevige Zero Gravity-foam.

On Cloud hardloopschoenen

Tijdens de impact van de landing zorgen deze Cloud-elementen voor een zachte landing door zowel horizontaal als verticaal de krachten te verdelen. Tegelijkertijd wordt een voorwaartse beweging voorbereid, waardoor je meer energie mee kunt nemen naar je afzet.

Een andere innovatie van het merk On Running is het zogenaamde Speedboard. Het Speedboard, wat een plastic plaat is, stimuleert een efficiënte voetafwikkeling en heeft per model een apart ontwerp. In wedstrijdschoenen is het Speedboard bijvoorbeeld extra responsief, terwijl in een meer ondersteunend model voor meer demping zorgt.

On running schoenen

Een van de populairste On hardloopschoenen is de On Cloudflow. Dit model onderscheidt zich door zijn dynamische karakter en lichte gewicht. Daarmee is de Cloudflow ideaal voor je snellere trainingen of zelfs tijdens wedstrijden. Zoek je een hardloopschoen met wat meer demping zodat je deze elke dag aan kan trekken? Overweeg dan zeker de On Cloudswift als jouw trainingspartner. Het merk On Running heeft ook geschikte schoenen voor zowel hardlopen als bootcamp en fitness. De On Cloud X is de meest veelzijdige hardloopschoen, want door een rails rondom je voet geeft de schoen wat meer ondersteuning en stabiliteit.

On neutrale hardloopschoenen:

  • On Cloudflow
  • On Cloudswift
  • On Cloud X

On hardloopschoenen met ondersteuning

On maakt geen antipronatie hardloopschoenen, omdat zij niet geloven in het corrigeren van de voet door middel van harde correctieblokken onder de voetboog of een extra stijve tussenzool. In plaats daarvan werkt On met een Speedboard, wat de voet niet corrigeert maar begeleid. Deze kunststof plaat, die loopt van hak naar voorvoet, zorgt voor stabiliteit en een voorwaartse afzet.

Het hardloopmerk On Running heeft een aantal hardloopschoenen die wat meer ondersteuning bieden. De Cloudflyer heeft een wijdere basis waardoor de hardloopschoenen ook ideaal zijn voor lopers met een iets zwaarder postuur. Mocht jij een hardloper zijn die een lichte ondersteuning nodig heeft, dan is de On Cloudrunner aan te raden. Dit model combineert CloudTec met Zero Gravity-foam en een wat breder Speedboard.

Als je fan bent van lange afstanden, dan heeft On twee perfecte hardloopschoenen voor jou. De On Cloudstratus en On Cloudmonster hebben beide Helion-foam, maar bij de Cloudmonster is deze foam laag nog wat dikker gemaakt. Daarmee is de Cloudmonster het meest dempende model binnen de On-schoenencollectie.

On hardloopschoenen met meer steun en demping:

  • On Cloudflyer
  • On Cloudrunner
  • On Cloudstratus
  • On Cloudmonster

Hardloopschoenen van On voor wedstrijden

On wedstrijdschoenen bestaan er in modellen voor korte en lange afstanden. De On Cloudflash is ontworpen in samenwerking met Zwitserse atleten en zijn geschikt voor het lopen van hoge tempo’s op korte afstanden. De Cloudflash is zeer responsief en heeft een Speedboard verrijkt met carbon. Ben jij meer een loper die halve en hele marathon wedstrijden loopt? Dan adviseren wij de On Cloudboom. Dit model heeft ook een Speedboard gemaakt van Carbon, maar de Cloud-elementen zijn wat groter gemaakt zodat je meer demping ervaart.

On wedstrijdschoenen:

  • On cloudboom
  • On cloudflash
On hardloopschoenen kopen

Bij All4running vind je een ruim aanbod van On running schoenen in meerdere kleuren en stijlen. All4running heeft On hardloopschoenen voor heren en dames. Sommige On hardloopschoenen zijn nu in de sale. Deze modellen zijn met extra korting vanwege de oude kleur collectie. Heb je vragen over een van onze On producten, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze hardloopexperts helpen je graag verder bij het selecteren van de juiste On hardloopschoenen.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.