On Cloudstratus

sort-descending

12 producten

On Cloudstratus hardloopschoenen kopen?

De On Cloudstratus heeft het allemaal. Het is een hardloopschoen voor op de weg die maximale demping, ondersteuning, duurzaamheid, een indrukwekkende energieteruggave, lichtgewicht ondersteuning en nog veel meer biedt. De Cloudstratus van On is ideaal voor lange runs op de verharde weg. Stap in een op maat gemaakte pasvorm die zo goed voelt dat je nog verder zult willen gaan. Shop jouw On hardloopschoenen of andere modellen, zoals de Cloudflow, Cloudflyer of Cloudventure online bij All4running. 

De Cloudstratus is het eerste On-hardloopschoenmodel met Connected CloudTec®️-technologie in twee lagen van hun kenmerkende Helion™️-superfoam, zodat je geniet van zachte landingen en ongelooflijk comfort dat de hele afstand meegaat. Het bovenwerk van de Cloudstratus, dat is gemaakt van 75% gerecycled polyester, geeft een geweldig ademend comfort. En met een bredere voorvoet en een betere steun in de hiel voor fantastische stabiliteit, is de Cloudstratus echt gemaakt om maximaal comfort en prestaties te bieden voor elke hardloper - van beginner tot ultramarathonloper.

Comfort van On Cloudstratus

Het comfort en de ondersteuning van de On Cloudstratus zet zich voort in details zoals het stervormige vetersysteem en een opnieuw gedefinieerde binnensokconstructie. Het vetersysteem wikkelt zich rond voor extra ondersteuning, terwijl de binnensok het volgende niveau instapcomfort biedt. Dit alles biedt een geruststellend comfort tijdens die lange afstanden, wanneer je je geen zorgen wilt maken over je schoenen. Wanneer je maximaal comfort en prestaties van je hardloopschoen verlangt, hoef je niet verder te zoeken dan de Cloudstratus van On.

Click here to visit our Shoe Advisor