On Cloudflyer

sort-descending

8 producten

On Cloudflyer hardloopschoenen kopen?

Alles aan de On Cloudflyer hardloopschoenen is meer: meer pluche, meer premium, meer comfort. De Cloudflyer van On is ontworpen om je run naar een hoger niveau te tillen en is een favoriet van de On Running fans die uitstekend aanvoelt vanaf het moment dat je erin stapt. Shop jouw On hardloopschoenen of andere modellen, zoals de Cloudflyer, Cloudventure of Cloudstratus online bij All4running. 

De vierde generatie van de Cloudflyer is gemaakt voor iedereen, met materialen van de hoogste kwaliteit. De schoen vermindert ongemak en pijn met zijn eersteklas comfort met zachte demping. De dual-density CloudTec® met duurzaam Zero-Gravity-foam in de hiel en zeer responsief Helion ™-superfoam in de voorvoet betekent dat de demping in de Cloudflyer niet alleen groter is, maar ook de zachtste, meest gedempte landing tot nu toe geeft. De zachte, pijnloze landingen gaan gepaard met het unieke On Speedboard® dat je oplaadt en snel weer van de grond haalt. 

On Cloudflyer schoenen

In feite helpt de Cloudflyer je om je beste runs tot nu toe in uitstekend comfort te klokken. Een duurzaam en ondersteunend ademend mesh-bovenwerk gemaakt van 80% gerecycled polyester, een pluche geïntegreerde tong, een externe hielkap en een eersteklas gegoten inlegzool houden je allemaal comfortabel en veilig in deze verrassend lichtgewicht en behendige hardloopschoen. 

Deze combinatie van zachte landingen, krachtige starts en ultiem comfort in de Cloudflyer maken korte runs, 10K's, marathons en al het andere daartussenin een briesje. Maak je klaar om naar nieuwe hoogten te vliegen met de Cloudflyer.

Click here to visit our Shoe Advisor