Maurten Drink Mix 320

  € 3,50
Unit price measure € 87,50 / kilo
 • De Maurten Drink Mix 320 is een portie verpakking sportdrank die te gebruiken is zowel voor, tijdens als na het hardlopen. De sportdrank is licht verteerbaar en zorgt voor een snelle levering van koolhydraten voor energie. Één zakje Maurten Drink Mix 320 is ontworpen om geconsumeerd te worden met 500 ml water. Zo blijf je gehydrateerd en krijg je direct energie binnen.

  De Hydrogel-technologie in de sportdrank van Maurten zorgt ervoor, dat de sportdrank direct naar hydrogel wordt omgezet door het zuur in de maag. De hydrogel verzekerd, dat de voedingsstoffen gemakkelijk door de maag en darmen getransporteerd worden. Hierdoor worden de voedingsstoffen zo snel en zo effectief mogelijk opgenomen.

  Eigenschappen:

  • 79 gram koolhydraten per zakje
  • Inhoud per zakje: 80 gram
  • Levert snel energie
  • Hydrogel-technologie zorgt voor gemakkelijke opname van voedingstoffen


  Waarom zou ik deze sportdrank nemen?
  Het afbreken van de voorraad koolhydraten in je lijf is één van de belangrijkste oorzaken van vermoeidheid tijdens het hardlopen. Als aanvulling op deze voorraden en het waarborgen van je koolhydraat reserves levert de sportdrank snel energie. Zo kun je beter presteren en wordt vermoeidheid verminderd. Aanbevolen gebruik: Om de Hydrogel-technologie te activeren, is het belangrijk om de ratio van water en Drink Mix 320 goed te mixen. Gebruik dus 500 ml water voor een zakje van 80 gram. Voor optimale werking van de gel, kun je de sportdrank het beste enkele minuten voor of na je training of run consumeren. De sportdrank kan ook tijdens je run ingenomen worden, maar moet dus wel gemixt worden met water.

 • Artikelnummer:10202-SINGLE
  Artikelgroep:Sportdranken
  Inhoud:40 G
  Smaak:Smaakloos
  Merk:Maurten
  Gebruiksmoment:Voor, Tijdens
  Type:Poeders