Brooks

Brooks

Run Happy! Want wie wordt er nou niet vrolijk van het kleurrijke merk Brooks? Met iconische modellen zoals de Beast, Addiction en Adrenaline is er voor elke hardloper wel een geschikt model Brooks-hardloopschoenen. Recent is de Levitate 3 uitgekomen. Een veerkrachtig model voor neutrale lopers. Ben je nieuwsgierig? Je shopt hem hier in onze webshop.

Brooks Levitate 3

Het is inmiddels een kleine twee jaar geleden dat Brooks met het baanbrekende, responsieve Levitate-model de hardloopwereld binnen veerde. De Brooks Levitate 3 zijn neutrale hardloopschoenen en heeft met name een vernieuwing in het bovenwerk gekregen. Het Flat-Knit-bovenwerk voelt aan als een sok om je voeten en biedt veel comfort tijdens het hardlopen. De Levitate 3 beschikt over een DNA AMP-tussenzool over de gehele lengte. Deze technologie biedt een hoge energieteruggave en effectieve demping. Hierdoor blijf je gemakkelijker door lopen. Het ‘pijlpunt’-ontwerp van de zool zorgt ervoor dat je gemakkelijk af kunt wikkelen van hak naar voorvoet zonder dat er energie verloren gaat. Ga jij voor een nieuw PR met de Brooks Levitate 3?

Lees meer over Brooks Levitate 3
Brooks

DNA AMP VS DNA LOFT

Brooks DNA AMP is een polyurethane (PU) demping systeem dat ontworpen is voor optimale energieteruggave. Het zachte PU schuim vergroot de impact van elke stap zodra er kracht op wordt uitgeoefend. De energie die jij in je stappen stopt wordt opgevangen en direct teruggestuurd. Het duwt je als het ware naar voren. Je kunt de DNA AMP technologie vergelijken met een Pogo Stick. Klinkt dat niet als een springy ride?

Je vindt DNA AMP in de Levitate, Bedlam en Ricochet.

Brooks

Brooks DNA LOFT is een fijne mix van EVA-schuim, rubber en lucht. Deze technologie heeft het mogelijk gemaakt de ultieme, zachte zool te creëren die elke stap van je run comfortabel maakt. De impact die op de weg terecht komt wordt verspreid over de zool. Lopers ervaren hierdoor een comfortabele run zonder in te leveren op responsiviteit en duurzaamheid. DNA LOFT geeft je het gevoel alsof je zweeft, je vliegt over de weg.

Je vindt DNA LOFT in de Glycerin, Transcend, Adrenaline GTS en Ghost.

Brooks

Brooks Guide Rails Technologie

Dat hardlopen blessures kan veroorzaken is bekend. Daar waar de meeste technologieën zich richten op pijn in de voeten te verlichten, focust Brooks zich met Guide Rails op de knieën van een hardloper. De Guide Rails technologie in de tussenzool biedt een innovatieve vorm van stabiliteit zonder je pas te ‘corrigeren’. Het helpt je lichaam bij het vinden van zijn natuurlijke pad. Je kunt de Guide Rails vergelijken met een bobsleebaan. De snelste tijden worden behaald als de slee moeiteloos over de baan glijdt met een beperkte beweging van links naar rechts.