Brooks

Brooks

Run Happy! Want wie wordt er nou niet vrolijk van het kleurrijke merk Brooks? Met iconische modellen zoals de Beast, Addiction en Levitate is er voor elke hardloper wel een geschikt model Brooks-hardloopschoenen. Recent is de Adrenaline GTS 20 uitgekomen. Een uniek moment! Want dit betekent dat we de 20e verjaardag van het model kunnen vieren. 20 jaar vol innovatie. Ben je nieuwsgierig naar dit responsieve model voor overpronerende hardlopers? Je shopt hem hier in onze webshop.

Adrenaline GTS 20

Eén van de populairste antipronatieschoenen heeft enkele, kleine updates gekregen. Eén van die updates heeft als resultaat dat de schoenen iets lichter zijn geworden. Dit is te danken aan het Engineered Mesh-bovenwerk. De decoraties die bij de GTS 19 te zien waren, zijn weggelaten. Hierdoor is het bovenwerk rekbaarder en krijgen de voeten meer bewegingsvrijheid. De tussenzool bestaat uit een combinatie van BioMoGo-materiaal en DNA LOFT. Dit verzekert een zachte landing en effectieve schokabsorptie. Eén van de grootste innovaties die het model heeft ontwikkeld is de GuideRails-technologie. Natuurlijk is deze meegenomen naar de Adrenaline GTS 20. De technologie biedt ondersteuning en stabiliteit voor de knieën wanneer je moe wordt. Het begeleidt je voeten als het ware tijdens het lopen. Zo krijg je de gewenste ondersteuning wanneer je lijf erom vraagt.

Lees meer!

Leave the couch.
Take the cushion.

DNA AMP VS DNA LOFT

Brooks DNA AMP is een polyurethane (PU) demping systeem dat ontworpen is voor optimale energieteruggave. Het zachte PU schuim vergroot de impact van elke stap zodra er kracht op wordt uitgeoefend. De energie die jij in je stappen stopt wordt opgevangen en direct teruggestuurd. Het duwt je als het ware naar voren. Je kunt de DNA AMP technologie vergelijken met een Pogo Stick. Klinkt dat niet als een springy ride?

Je vindt DNA AMP in de Levitate, Bedlam en Ricochet.

Brooks

Brooks DNA LOFT is een fijne mix van EVA-schuim, rubber en lucht. Deze technologie heeft het mogelijk gemaakt de ultieme, zachte zool te creëren die elke stap van je run comfortabel maakt. De impact die op de weg terecht komt wordt verspreid over de zool. Lopers ervaren hierdoor een comfortabele run zonder in te leveren op responsiviteit en duurzaamheid. DNA LOFT geeft je het gevoel alsof je zweeft, je vliegt over de weg.

Je vindt DNA LOFT in de Glycerin, Transcend, Adrenaline GTS en Ghost.

Brooks

Je hardloopschoenen vergelijken met een bobsleebaan

Dat hardlopen blessures kan veroorzaken is bekend. Daar waar de meeste technologieën zich richten op pijn in de voeten te verlichten, focust Brooks zich met Guide Rails op de knieën van een hardloper. De Guide Rails-technologie in de tussenzool biedt een innovatieve vorm van stabiliteit zonder je pas te ‘corrigeren’. Het helpt je lichaam bij het vinden van zijn natuurlijke pad. Je kunt de Guide Rails vergelijken met een bobsleebaan. De snelste tijden worden behaald als de slee moeiteloos over de baan glijdt met een beperkte beweging van links naar rechts.