Skip to main content

Everybody happy?

Brooks logo

Brooks

Een dag niet hardgelopen is een dag niet .. Wat betekent hardlopen voor jou? Voor Brooks betekent hardlopen plezier. Want wie wordt er nou niet vrolijk van het kleurrijke merk Brooks? Met iconische modellen zoals de Ghost, Glycerin, Adrenaline en Levitate is er voor elke hardloper wel een geschikt model Brooks-hardloopschoenen. Ontdek welk model bij jou past en vergeet niet: Run Happy!

Ontdek welk model bij jou past

Brooks heeft de gehele collectie toegespitst in categorieën. Wij lichtten hier de drie grootste uit. Kijk in welke categorie jouw behoeften het beste aansluiten. Vervolgens kan je hier de Brooks schoen bij zoeken die het beste bij jou past.

Wil jij comfort bij elke landing? Dan is de Cushion-categorie iets voor jou. Het DNA LOFT and BioMoGo DNA in de tussenzool zorgen voor het opvangen van de impact voor een zachte landing en een stabiele afzet.

Hardloopschoenen die in deze categorie passen zijn de Brooks Glycerin, Brooks Ghost en de Brooks Adrenaline GTS.

Veerkrachtig, dat is de Energize-categorie. Hardloopschoenen in deze categorie zorgen voor veel energie teruggave zodat jij langer en sneller kan hardlopen. Je zou kunnen zeggen deze Energize-categorie tussen de Cushion-categorie en de Speed-categorie in zit.

Hardloopschoenen die in deze categorie passen zijn de Brooks Bedlam, Brooks Levitate en de Brooks Ricochet.

Snel, sneller, snelst! Lichte hardloopschoenen om geen snelheid mee te verliezen. De hardloopschoenen uit de Speed-categorie van Brooks zijn speciaal voor jou gemaakt om jouw PR’s te verbreken.

Hardloopschoenen die in deze categorie passen zijn de Brooks Hyperion en de Brooks Launch.

DNA AMP

Brooks DNA AMP is een polyurethane (PU) demping systeem dat ontworpen is voor optimale energieteruggave. Het zachte PU schuim vergroot de impact van elke stap zodra er kracht op wordt uitgeoefend. De energie die jij in je stappen stopt wordt opgevangen en direct teruggestuurd. Het duwt je als het ware naar voren. Je kunt de DNA AMP technologie vergelijken met een Pogo Stick. Klinkt dat niet als een springy ride?

Je vindt DNA AMP in de Levitate, Bedlam en Ricochet.

Brooks

DNA LOFT

Brooks DNA LOFT is een fijne mix van EVA-schuim, rubber en lucht. Deze technologie heeft het mogelijk gemaakt de ultieme, zachte zool te creëren die elke stap van je run comfortabel maakt. De impact die op de weg terecht komt wordt verspreid over de zool. Lopers ervaren hierdoor een comfortabele run zonder in te leveren op responsiviteit en duurzaamheid. DNA LOFT geeft je het gevoel alsof je zweeft, je vliegt over de weg.

Je vindt DNA LOFT in de Glycerin, Transcend, Adrenaline GTS en Ghost.

Brooks

Guide Rails vergelijken met een bobsleebaan

Dat hardlopen blessures kan veroorzaken is bekend. Daar waar de meeste technologieën zich richten op pijn in de voeten te verlichten, focust Brooks zich met Guide Rails op de knieën van een hardloper. De Guide Rails-technologie in de tussenzool biedt een innovatieve vorm van stabiliteit zonder je pas te ‘corrigeren’. Het helpt je lichaam bij het vinden van zijn natuurlijke pad. Je kunt de Guide Rails vergelijken met een bobsleebaan. De snelste tijden worden behaald als de slee moeiteloos over de baan glijdt met een beperkte beweging van links naar rechts. De Guide Rails kan je herkennen aan de schuine strepen op de hardloopschoenen.

Ontdek het assortiment van Brooks