Skip to main content

Nieuw bij All4running

Dynafit

Dynafit is een merk van atleten voor atleten. Dynafit biedt jouw de tools zodat jij kan presteren onder de zwaarste omstandigheden. Dynafit is jouw expert op trailgebied voor de langere afstanden op grote hoogte.

Shop Dynafit
Dynafit

Dynafit heeft dezelfde eigenschappen als een sneeuwluipaard, vandaar dat dit dier ook in hun logo is verwerkt. Sneeuwluipaarden bewegen zich snel, geruisloos door de sneeuw. Ze gaan waar anderen niet kunnen. Ze glijden of zakken niet weg in de sneeuw en gaan door. Het is een bijzonder en uniek dier. Daarom ondersteunt Dynafit de bescherming van deze bedreigde diersoort sinds 2007. Het merk vindt haar roots in de Oostenrijkse Alpen. Vanuit de wintersport wereld weet Dynafit als geen ander hoe ze je warm en beschermd houden voor winterse elementen.

Play Video

Bekijk de video

Trailschoenen

Dynafit heeft trailschoenen bestemd voor verschillende ondergronden. Zo zijn er de Alpine, Feline en de Ultra trailschoenen. De Alpine is een trailschoen voor verschillende ondergronden. De Feline is geschikt voor de steile en rotsachtige paden. Tot slot is er het model genaamd Ultra. Dit model heeft extra veel demping in de trailschoen wat hem geschikt maakt voor de extra lange afstanden.

Diverse modellen

Dynafit is gespecialiseerd in trailschoenen die geschikt zijn voor vele terreinen en doeleinden. Het gebruik van hoogwaardige materialen maken bij Dynafit het verschil. De trailschoenen van Dynafit zijn vaak voorzien van een stretch veterhoes zodat er geen vuil in je trailschoen kan komen. Bovendien hebben veel trailschoenen een Heel Preloader. Dit is een diagonale versteviging bij de hiel en verbetert de algehele grip. Met Dynafit kun jij iedere uitdaging aan.

Dynafit 100

Ultra 100

De Dynafit Ultra 100 is een trailschoen met ultieme demping door de ULTRA 100-tussenzool. In combinatie met een POMOCA-buitenzool krijgen ultrarunners uitstekende demping en grip op alle oppervlakken en omstandigheden. De trailschoen heeft een comfortabele pasvorm, zelfs na uren hardlopen op uitdagende trails.

Shop nu
Dynafit Feline SL

Feline SL

De Dynafit Feline SL is echt een trailschoen voor alle doeleinden. Deze trailschoen zorgt voor grip, zelfs op zacht en modderig terrein. De Feline SL is bijzonder geschikt voor middellange afstanden en scoort hoog vanwege zijn reactievermogen, ideale tractie en goed uitgebalanceerde demping.

Shop nu
Dynafit Alpine

Alpine

De Dynafit Alpine is een allround trailschoen voor diverse afstanden en terreinen. De Alpine is erg geschikt voor de snellere trainingen. Dit komt doordat het gewicht van de trailschoen erg laag is. Het afgeronde Alpine Rocker-zoolontwerp en de uitgebalanceerde demping zorgen voor een dynamisch, responsief grondgevoel.

Shop nu
Dynafit Ultra 50 GTX

Ultra 50 GTX

Waterdicht, veel demping en comfortabel. Dat is de Dynafit Ultra 50 GTX. Deze trailschoen blijft comfortabel, zelfs na 40 kilometer of meer. Het GORE-TEX Invisible Fit Membrane voegt een waterdichte barrière toe. Verder geeft de schoen een dynamisch gevoel zelfs op veeleisend terrein.

Shop nu

Expert op trailgebied en duurzaamheid

Dynafit heeft veel in het assortiment op trailgebied. De kleding is speciaal ontworpen voor alle trails. Op grote hoogte en tegen elke afstand. Met behulp van de technische materialen ben jij klaar voor elke uitdaging. Dynafit zorgt er niet alleen voor dat jij kan genieten van de materialen, maar Dynafit vindt het ook belangrijk om duurzaamheid te waarborgen. Dynafit is onderdeel van het bluesign-systeem. Dit systeem heeft als uitgangspunt om voor een milieuvriendelijke en veilige productie te zorgen.

Hoogwaardige materialen

Dynafit werkt met hoogwaardige materialen. Dynafit maakt bijvoorbeeld gebruik van Drirelease-stoffen. Deze stoffen bevatten zowel waterafstotende vezels als waterabsoberende vezels om je droog te houden in slecht weer. Maar er zijn nog meer materialen die Dynafit gebruikt om jouw te beschermen in alle weersomstandigheden.

Dynafit

GORE-TEX zorgt dat de trailschoenen waterdicht en ademend zijn. Wanneer dit gebruikt is in de schoen, kan je dit herkennen aan de afkorting GTX achter de naam van de trailschoen.

Dynafit

Voor de wind maakt Dynafit gebruik van GORE windstopper-materiaal. Dit is een dun laagje op je kleding dat de wind buitensluit, echter blijft de kleding wel ademend.

Dynafit

Dynafit maakt veel gebruik van Dryarn, een innovatieve microvezel die beter ademt dan polyester die beter isoleert dan wol en lichter is dan elke andere vezel. Maar ook onder warme omstandigheden zorgt Dryarn ervoor dat vocht goed wordt afgevoerd.

Dynafit

Het materiaal PrimaLoft is isolatiemateriaal van microvezel dat in de jaren 80 speciaal voor het Amerikaanse leger is ontwikkeld. Het houd je goed warm op de koudere dagen.

Dynafit

“Trailrunning only works in the summer? Heck, no! Bad weather or the first snow is never an excuse to hang up my running shoes. You just need the right gear.”

 

– Maria Koller

DYNAFIT athlete and trail runner

Shop nu