Skip to main content

HOKA ONE ONE

Elevon 2

Shop direct

De nieuwe Elevon 2 van HOKA ONE ONE is het ideale model hardloopschoenen voor je dagelijkse run. De schoenen bieden goede demping en voelen energiek aan tijdens het lopen. Dit komt met name door de unieke tussenzool. De tussenzool bestaat namelijk uit ProFly-materiaal, met twee verschillende hardheden. De ProFly-tussenzool heeft een zachtere hiel en een stevigere voorvoet. Zo stuwt deze je als het ware voort tijdens het hardlopen. De Meta-Rocker geometrie in de tussenzool zorgt tevens voor een soepele afwikkeling van de voeten. De neutrale hardloopschoenen zijn licht van gewicht en komen uit HOKA’s Fly-collectie, die ontworpen is voor het maken van snelheid.

Snelle, dagelijkse run

Het bovenwerk van Engineered Mesh houdt je voeten op hun plaats en houdt ze koel. De Anatomical Support Wings vormen een uniek vetersysteem. De twee lagen met ‘vleugels’ geven de mogelijkheid een persoonlijke pasvorm te creëren voor een goed lockdown gevoel. Het Active Foot Frame wat je voeten in de tussenzool laat verzinken, biedt stabiliteit tijdens het lopen. Het Crystal Rubber zorgt voor grip en duurzaamheid, zodat je met een gerust hart een vlotter tempo op kunt pakken tijdens je dagelijkse run.

Geschikt voor hardlopen

op de weg

Dames-model ca. 243 gram

Heren-model ca. 288 gram

Heeft een offset

van 5 mm

Time to fly

De HOKA ONE ONE Elevon 2 is de tweede editie van het succesvolle Elevon-model. De originele Elevon deed in 2018 haar intrede als opvolger van het HOKA ONE ONE Vanquish-model. De Elevon werd al snel populair als zeer lichte, neutrale hardloopschoenen waar je gemakkelijk snelheid mee kunt maken. De HOKA ONE ONE Elevon 2 komt uit HOKA’s Fly-serie. All4running dook in het Elevon-model om erachter te komen of de Elevon 2 je net zo over de weg laat vliegen als haar voorganger.

Lees meer over het model