Skip to main content

HOKA ONE ONE

Rincon 2

Deze schoen is geïnspireerd op de zachte golven van het wereldberoemde surfparadijs van Rincon en doet zeker een gooi naar de titel van de beste in zijn klasse!
De HOKA Rincon 2 in detail

Een ultrazachte, gewichtloze sensatie

De HOKA ONE ONE Rincon is een lichtgewicht trainingsschoen voor het lopen van langere afstanden. Het lichte bovenwerk is typerend voor de Rincon en maakt de schoen ook geschikt voor het lopen van snellere tempo’s. De grootste verandering in de tweede editie ten opzichten van de eerste zit in het bovenwerk. De tong is ietwat dunner geworden om gewicht te besparen.

De HOKA Rincon 2 in detail

Dat extra steuntje in de rug

De HOKA ONE ONE Rincon 2 beschikt over de Early Stage Meta Rocker-technologie. Meta-Rocker zou je kunnen vergelijken met wielen voor je voeten. Het draait allemaal om de geometrie. HOKA combineert een laag hiel-teenstuk met de unieke tussenzolen om de normale loopcyclus van een hardloper aan te vullen. Je wordt als het ware vooruit gestuwd.

HOKA ONE ONE Rincon 2

Rol je op de Rincon 2 net zo soepel door je volgende hardloopsessie?

Lees meer over dit model

De Rincon 2 is wat mij betreft een heerlijke schoen voor een snellere duurloop. Zacht maar toch reactief. Je voelt meteen bij het aantrekken hoe licht ze zijn. Tijdens het testen heb ik de Rincon gebruikt bij een snelle duurloop waarbij ik ook nog wat extra versnellingen heb gedaan. Je voelt de reactiviteit goed tot zijn recht komen! Zodra ik weer terug ging naar m'n ‘’normale’’ duurlooptempo voelde ik weer het comfort en de zachte demping. Een nadeel van de Rincon kan zijn dat als je eenmaal een lekker tempo te pakken hebt en je pakt een scherpe bocht, dan kun je wat stabiliteit missen. Dit komt omdat de schoen dan iets te zacht is. Maar tijdens het hardlopen op rechte stukken asfalt is hij geweldig. Ik heb elke meter genoten op deze schoen.

JimRunning Expert
Rincon
HOKA ONE ONE RINCON 2

Dames

Shop nu
HOKA ONE ONE RINCON 2

Heren

Shop nu