Skip to main content

Designed for long days and big goals

HOKA Speedgoat 6

Versla elk terrein

De vernieuwde HOKA Speedgoat 6 vervult al je wensen als het gaat om het vinden van de juiste trailschoenen. De diepe noppen, Vibram MegaGrip-slijtzool de stevige tussenzool bieden je de optimale bescherming tegen grillige rotsen en paden. HOKA ontwierp de eerste Speedgoat volgens de specificaties van Karl “Speedgoat” Meltzer, een ultramarathoner en HOKA-atleet. Na 5 generaties besloot HOKA de mate van tractie te verhogen, het model duurzamer te maken en de pasvorm te verbeteren. Nu is de Speedgoat 6 uitgekomen en die verdient zijn plek in de HOKA-familie.

Shop HOKA Speedgoat 6 damesShop HOKA Speedgoat 6 heren

VERBETERD BOVENWERK

Dit veelzijdige model zit stevig om je voeten. Het vernieuwde ademende Mesh-bovenwerk van de schoen geeft je voeten het comfort dat ze verdienen.

NOG MEER GRIP

De Vibram MegaGrip-slijtzool is nog verder geoptimaliseerd. De slijtzool met 5 mm noppen biedt nog meer grip tijdens het klimmen en afdalen.

NIEUWE TUSSENZOOL

De CMEVA-tussenzool is lichter geworden en biedt veel schokabsorptie en comfort tijdens het lopen van trails, waardoor je langer kunt blijven lopen.

Zelfverzekerd de berg af

De HOKA Speedgoat 6 zijn de ideale trailschoenen om te dragen tijdens het lopen van technische en uitdagende trails. Dit veelzijdige model voor neutrale lopers heeft een ademend en toch stevig Mesh-bovenwerk. Een trailschoen is geen trailschoen zonder optimale grip. De slijtzool met 5 mm noppen biedt veel grip op zowel droge als natte ondergronden. Daarmee geeft de Speedgoat 6 veel tractie tijdens het bergopwaarts lopen en een zelfverzekerd gevoel met veel grip tijdens het bergafwaarts lopen. Wil je meer weten over dit model trailschoenen? In onze blog vergelijken wij de Speedgoat 6 met zijn voorganger.

Naar blog
HOKA Speedgoat 6

Dames

Shop nu
HOKA Speedgoat 6

Heren

Shop nu