Skip to main content

HOKA TECTON X 3

WILD SPEED

Shop HOKA Tecton X 3

Versla elk terrein

De vernieuwde HOKA Tecton X 3 vervult al je wensen als het gaat om het vinden van de juiste trailschoenen voor snelheid en prestaties. De carbonplaat en de twee lagen PEBA superfoam bieden je de optimale energie voor uitdagende trails. HOKA ontwierp de eerste Tecton X met de focus op ultrarunning en wedstrijden. Deze nieuwste toevoeging aan de HOKA-familie is een must-have voor elke serieuze trailrunner die voor het podium wil gaan.

Shop HOKA Tecton X 3 damesShop HOKA Tecton X 3 heren

VERBETERD BOVENWERK

Het bovenwerk van de Tecton X 3 zit stevig om je voeten. Het vernieuwde ademende Mesh-bovenwerk van de schoen geeft je voeten het comfort dat ze verdienen. Als je door het water loopt, voert het materiaal het vocht snel af, zodat je voeten droog blijven.

NOG MEER GRIP

De Vibram Megagrip Litebase slijtzool is nog verder geoptimaliseerd. De lichtgewicht slijtzool biedt nog meer grip tijdens het klimmen en afdalen. De Litebase-technologie zorgt ervoor dat de zooldikte met 50% en het totale gewicht met 30% wordt verminderd.

NIEUWE CARBONPLAAT

De Tecton X had vroeger twee carbonplaten, maar nu heeft het één gevleugelde carbonplaat voor extra stabiliteit en voorwaartse kracht. Samen met twee lagen PEBA superfoam, bekend van de HOKA Rocket X2, biedt deze plaat maximale energieteruggave voor snelle trailruns.

De Tecton X 3 in de test

De HOKA Tecton X 3 zijn de ideale trailschoenen om te dragen tijdens het lopen van technische en uitdagende trails. De Tecton 3 X geeft veel tractie tijdens het bergopwaarts lopen en een zelfverzekerd gevoel met veel grip tijdens het bergafwaarts lopen. De HOKA Tecton X 3 is zeer geschikt voor ultra-afstanden. De carbonplaat en twee lagen superfoam zorgt voor maximale energieteruggave bij snelle trainingen en wedstrijden. Wil je meer weten over dit model trailschoenen? In onze blog vergelijken wij de Tecton 3 met zijn voorganger.
Lees productreview
HOKA Tecton X 3

Dames

Shop nu
HOKA Tecton X 3

Heren

Shop nu