Skip to main content

I RUN

Utrecht

All4running is nu ook in Utrecht! De opening van de nieuwe winkel vieren we met I Run Utrecht: een uitdagende solorun in en om de binnenstad. Doe jij ook mee?

Het event

I Run Utrecht is een uitdagende en verrassende run die je door en langs de Utrechtse binnenstad leidt. Zowel jouw hardloopskills als jouw kennis van de stad worden getest. De route moet je namelijk deels zelf uitvogelen aan de hand van een aantal aanwijzingen die je vooraf krijgt. Je loopt de route alleen.

Elke deelnemer wordt beloond met een uniek I Run Utrecht-hardloopshirt. De snelste deelnemer wint een VIP-treatment in de All4running Shoe Advisor Utrecht en een paar hardloopschoenen. Start en finish is in de winkel van All4running. Met jouw deelname steun je de lokale horeca.

I Run Utrecht is op zondag 14 juni. Je kiest zelf hoe laat je start. Dat kan tussen 8.00 en 12.00 uur.

Meer informatie en aanmelden

All4running Shoe Advisor Utrecht

Aanleiding voor I Run Utrecht is de opening van de All4running Shoe Advisor Utrecht. Met de nieuwste fysieke winkel wil All4running ook de lopers in de Domstad laten profiteren van het grootste aanbod en beste advies op gebied van hardloopproducten. Kom langs voor een gratis loopanalyse op de Shoe Advisor en test de producten uit de webshop.

Naar winkel